Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 698 0

Web Sitesinden Para Kazanma

Bugün sizlere internet içerisinde internet sitesi yardımıyla nasıl para kazanılır, ondan bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi internet içerisinde para kazananların adedi gerektiğince çok sayıdadır. Herkes bu işe atılmak istiyor para kazanılacağını duyunca. Oysaki bu kanaat hatalıdır. Bu işte para kazanmak amacıyla emek vermeniz gerekmektedir. Yazdığınız yazıların kopyala yapıştır olmaması lazım. Tüm yazılarınızın orijinal (özgün) olması gerekmektedir. Yani bu işte şayet parayı ön planda tutarsanız bir şey kazanamazsınız. Konuyu çok dağıtmadan internet sitesinden hangi yöntemlerle para kazanırız biraz bahsedelim.

Satış Ortaklığı Sistemi

Satış ortaklığını bir nevi pazarlama sistemidir. Yani bir şirketin ya da şahsa ait ürünleri internet sitenizde satılması ve satış başı komisyon alınmasıdır. Sizin sitenizden tıklanıp o ürün alınırsa şayet size de belli bir komisyon gelmektedir. Bu para kazanma yolu daha çok internet sitenizin konusuna bakar sizin şayet bir spor siteniz var ise siz o bölgeye kitap satış ortaklığını koymanız hatalı olur. Sitenizin içeriği ne ise ona göre ürünleri koymanız gerekmektedir.

Reklam Gelirleri

İnternette en çok para kazanılan yöntemdir. İçinde ayırırsak şayet tıklama başı ve görüntüleme başı olarak ayrılır. Web sitenizin sayfa görüntülemesi yüksek ise görüntü başına olan tanıtımları tercih edebilirsiniz. Tıklama başı reklamda ise sitenize koyduğunuz reklama tıklama başı ücret alırsınız şimdi tıklama başı ücret ne kadar derseniz şayet bu kullandığınız firmaya bağlıdır. Günümüzde en iyi reklam firması olarak Google AdSense diyebiliriz. Bu tanıtımlarda reklamın yerleşimi de çok önemlidir. Bu mevzuya ilgi etmeniz gerekir.

Birde şahsi reklam vardır. Herhangi bir internet sitesi sahibi size belli ücret karşılığında vakte bağlı olarak reklam verir. Bu tür tanıtımlar daha çok forumlarda bulunur.

İlginizi Çekebilir:  Kendi Kartvizit Sitenizi Ücretsiz Oluşturun: BuBen.im [Röportaj]



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı