Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 175 0

Blog Aracı Sosyal İçerik Platformu Yenilendi!

Türkiye sosyal içerik platformu konusunda çok fazla alternatif olmayan ülkeler arasında yer alıyor. İyi bir platform arıyorsanız sayılabilecek birkaç tane platform var ve bunlardan birisi Blog Aracı. Eğlence, film önerileri, güncel listeler ve alışveriş fikirleri gibi konular üzerinde paylaşımlar yapan Blog Aracı 2020 sonuna doğru yaptığı yeni güncelleme ile artık köşe yazarlarını kabul ediyor.

Blog Aracı’nın Yazar Aracı Özelliği

Türkiye’de sadece Blog Aracı‘nda olan, ödemeli köşe yazarlığı yani Yazar Aracı özelliği ile artık sosyal içerik platformlarına köşe yazarı olmak mümkün. Bunun yanı sıra Blog Aracı sosyal içerik platformunun geliştirdiği bu köşe yazarlığı hareketi ile kazanç sağlamanız da mümkün. Zaten bu sistemi benzersiz yapan şeyde tam olarak bu.

Yazar Aracı ile yazdığınız yazılar 1-3 saat içerisinde onaylandıktan sonra içeriğiniz her gösterim aldığında bakiyeniz artıyor. Örneğin 1000 görüntüleme alırsanız yaklaşık olarak 5-10 TL arası bir kazanç sağlıyorsunuz. Ve bu kazandığınız parayı ödeme talebi oluşturarak istediğiniz banka hesabınıza veya dijital cüzdanınıza aktarabilirsiniz.

Blog Aracı Sosyal İçerik Platformu

Bu yıl için Blog Aracı sosyal içerik platformunun yaptığı ilk çalışma sadece Yazar Aracı köşe yazarlığı özelliği olmadı. Bundan daha önce de ön uç düzenlemesi ile kullanıcılarına daha işlevsel ve daha kaliteli bir görünüm sunmuştu. Son zamanlarda oldukça popüler Türk mecralar arasında yer alan Blog Aracı’nın yeni özelliğine baktığımızda şimdiden 200’ün üzerinde köşe yazarı bulunduğunu görüyoruz.

Medium gibi bu tarz uzun içerikler paylaşabileceğiniz mecralar var ama bu mecralar için Türkiye’den kazanç sağlamak mümkün değil. Bunun sebebi Medium’un Partnership programının ülkemizde kapalı olması. O yüzde Blog Aracı’nın köşe yazarları için tahsis ettiği bu özellik şimdiden ciddi anlamda ilgi gördü.

Sizlerde kendinize bir sayfa oluşturmak ve blog yazıları paylaşmak isterseniz Türkiye’nin en iyi sosyal içerik platformlarından birisi olan Blog Aracı ile güzel içerikler oluşturabilirsiniz. Ayrıca, yazdığınız içerikler size ömür boyu güzel bir pasif gelir kaynağı da olabilir. Yazar Aracı köşe yazarlığı hareketine kaydolmak için yandaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı