Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Oyun 1.496 0

Türk yapımı aksiyon macera oyunu Potentia yakında çıkıyor

Teknolojinin artışıyla birlikte video oyunlarında da büyük bir gelişme kaydedilmiştir. Ülkemiz de tüm dünyada olduğu gibi bu konuda da hatırı sayılır bir gelişme kaydetmiştir. Türk geliştiricilerin büyük bir emek sonucu ortaya çıkardıkları Potentia oyunu gelişmiş özellikleriyle öne çıkmaktadır. Özellikle aksiyon macera oyunu severlerin büyük bir merakla beklediği bu oyunun çıkmasına çok az bir zaman kalmıştır.

Oyunun Belli Başlı Özellikleri

Oyunun bazı özellikleri üzerinde duracak olursak bu tarz oyunlar genellikle FPS türü olarak adlandırılmaktadır. Ancak alışılagelenin dışında bu oyun TPS türünde oluşturulmuştur. Oyunun ana kahramanı Victor isimli karakterdir. Soğuk savaş döneminde yapılan büyük bir saldırının ardından hayatta kalanlardan bir tanesi de Victor’dur. Victor’un bu aksiyon dolu bir dünyaya adım atmasıyla birlikte amansız bir macera ve heyecanın içerisine gireceksiniz. Çeşitli düşmanlara karşı mücadele vererek verilen görevleri eksiksiz yerine getirmeniz gerekmektedir.

Geniş Dünya ve Aksiyon Oyunları Sevenler Kaçırmamalı

Hem geniş dünya oyunları severler için hem de aksiyon ve macera bir dolu oyun oynamak isteyenler için bu oyunun kaçırılmaması gerekir. Ayrıca Türk geliştiriciler tarafından yapılması da ayrı bir öneme sahiptir. Son derece iyi grafikler kullanılarak hazırlanan oyunda oyun severlere çok şey vadedilmektedir. Farklı ve heyecan verici bir oyun oynamak isteyenler için TPS türündeki bu oyunu merak edenler Steam hesabından girerek demo sürümünü indirebilir ve oyunun özelliklerine ulaşabilirler. Potentia, 12 Şubat 2021‘de PC için çıkış yapacak.

Oyunun Ücreti Ne Kadar?

Oyunun yayınlanan demo sürümüyle isteyenler önceden oyun hakkında fikir sahibi olabilmektedir. Üçüncü bir kişinin bakış açısına sahip olarak oynanan bu oyunda farklı bir hikayeyi içerisinde gizlemektedir. Oyunun ücreti, diğer oyunlara göre hatırı sayılır bir şekilde düşüktür. Hem destek olmak hem oyun keyfini yaşamak isteyenler bir denemeliler.

Oyunun detaylarını inceleyebileceğiniz Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı