Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Kuzene hediye arayanların adresi: Bodo!
Bilim&Teknoloji 21 0

Kuzene hediye arayanların adresi: Bodo!

Dostluklar her zaman okuldan işyerinden ya da yaşadığınız yerden tanımadığınız birileriyle kurulmaz. Annelerinizin sizi çoktan tanıştırdığı, kan bağına sahip olduğunuz kuzenleriniz, şanslıysanız en yakın dostunuz olurlar. Şanslısınız çünkü arkadaşlarınızla görüşmek isteyip izin alamadığınız yaşlarda onlar rahatlıkla evinizde kalır. Anne babaları sizin anne babanız gibidir. Aynı yaşlardaysanız hayatın geçilmesi gereken pek çok evresini birlikte geçirip birbirinizi anlarsınız. Yazlığa onunla gidebilir, dilediğiniz kadar vakit geçirir, birbirinizi kollarsınız. Güven duygusu yüksek olur, birbirinizin tüm hayatına vakıf olduğunuzdan rol yapmanız gerekmez, ortak sevinçler, ortak dertler yaşayabilirsiniz ki bu sizi daha da birleştirir. Hem eğlenir, hem de hayata karşı ortak mücadeleler verirsiniz. En sevdiğiniz ilk hediyelerinizden birini de elbette ondan almışsınızdır. Kişiye duyulan değer ve saygının, somut şekilde sunulma arzusudur hediyeler. Çıkar olmaz, karşılık beklenmez, içtenliğin sembolüdür ki şimdilerde kuzeninize hediye bakıyorken hislerinizin bu yönde olduğuna eminiz. Tabi bodo.com deneyim hediye dünyasının büyüsüne kapılacağınıza da eminiz!

Erkek kuzene hediye

bodo.com, sizi hayata bağlayan biricik kuzeninize, unutamayacağı sürprizler sunabilmeniz için sizlerle! Sizi mutlu hissettiren şeyler dışında yeniliğe, farklılığa, değişen dünyanın değişkenliklerine karşı ilgili iseniz bodo.com’umutlaka görmelisiniz! Yediden yetmişe, tüm kitlelere hitap içeriği, benzersiz tarzı, eğlenceli sunumlarıyla sizi kendine çekecek! Erkeklerin genel ilgi alanlarına hitap eden bir kaçönerimiz olacak; ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Küçük Uçak Turu’’, ‘’İki Kişi için Sanal Gerçeklikte Kaçış Oyunu’’, ‘’Airsoft Poligonunda Atış Deneyimi’’, ‘’Poligonda Silahla Atış’’, ‘’Enduro Dersi’’, ‘’Binicilik Kursu’’, ‘’Kendi Aracınız ile Özel Off Road Sürüş Eğitimi’’. Maceraya sürükleyen, adrenalin hissettiren, heyecan veren, tutkular yaşatan tüm bu deneyimler arasından, onun ilgi alanlarına göre seçim yapabilirsiniz. Dahası da var: bodo.com’da tek birine karar vermek zorunda kalmazsınız, beş taneye kadar farklı deneyim ekleyip en uygun olanı seçmeyi ona bırakırsınız. Sonuçta onu ne kadar tanısanız bile ne istediğinden emin olmanız mümkün değil. Böylece bodoile çok daha rahat hissedersiniz.

İlginizi Çekebilir:  Bilgisayar için Windows 10 Kurulum Rehberi

Kız kuzene hediye

Eğlenmek güzeldir ancak aynı esprilere güldüğünüz, en sevdiğiniz yaşıtlarınızla eğlencenin dibine vurursunuz. bodo.com’da kuzeninize; doğum günü, mezuniyet, yılbaşı, düğün gibi zamanlara hediye seçerken bile çok eğleneceksiniz https://bodo.com/tr/hediyeler/! Dilerseniz onu mutlu edeceğine inandığınız kişisel deneyimlere bakın; ‘’Avrupa Yakasında Aroma Masajı’’, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’, ‘’Hamak Yoga Dersi’’, ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’. Arzu ederseniz de birlikte keyifleneceğiniz sürprizlere göz atın; ‘’İki Kişi için Heykel Atölyesi’’, ‘’İki Kişi için Melen Çayı Rafting’’, ‘’İki Kişi için Kumsalda At Gezisi’’. Sevgiyle kurduğunuz bağları, benzersiz deneyimlerle pekiştirin.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı