Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 23 0

En İyi GIF Üretici Hangisidir?

Günümüzde birçok sosyal medya ve chat uygulamaları üzerinde sıklıkla kullanılan Gif’ler nasıl yapılıyor hiç merak ettiniz mi? Sizleri ve hayatınızı neşeli bir aktiviteler ile süsleyen Gifler aslında oldukça karışık olmayan bir şekilde üretilmektedir. En İyi Gif Üretici Uygulamalar arasında listemizde zengin kaynakları bulabilir ve kendinize uygun olanını seçebilirsiniz.

GIF Yapıcı

Animasyonlu GIF‘ler oluşturmak istiyorsanız, bir GIF oluşturucuya ihtiyacınız olacak. Bir GIF oluşturucu, videoları ve görüntüleri hızla kesmenize ve metin eklemenize olanak tanır. Yazı tipini ve renkleri de ayarlayabilirsiniz. Bitirdikten sonra, GIF’inizi çevrimiçi olarak ön izleyebilir veya başka bir formata aktarabilirsiniz. Geleneksel video düzenleyicilerin aksine, GIF yapımcıları, animasyonlu GIF’ler oluşturmak oldukça kolaydır.

Birkaç tıklamayla, YouTube videoları da dahil olmak üzere hemen hemen her dosya biçiminden bir GIF oluşturabilirsiniz. Ancak YouTube videolarının 100 MB ile sınırlı olduğunu unutmamalısınız. Bir GIF oluşturucu ile daha büyük dosyalar yükleyebilir ve ücretli bir hesapla filigranı kaldırabilirsiniz. GIF Maker, animasyonlu GIF’ler oluşturmanıza yardımcı olabilir, ancak bazı sınırlamaları vardır. URL ekleyemez veya resmi kırpamazsınız ve arayüz hantaldır. Bu uygulama ile en iyi savaş oyunları için grafik oluşturmak mümkündür.

GIF Toaster

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı GIF’lere dönüştürmek istiyorsanız, GIF Toaster kullanmak için harika bir uygulamadır. Seri çekimler, canlı fotoğraflar, zaman atlamalı çekimler, panoramalar ve Animoji videoları dahil olmak üzere çok çeşitli dosya türlerini destekler. Ayrıca GIF’lere metin kaplamaları ve fotoğraf filtreleri de ekleyebilirsiniz.

GIF Tost, Android ve iPhone’da mevcuttur ve paylaşmak istediğiniz hemen hemen her şeyden GIF’ler oluşturmanıza olanak tanır. Seri çekimleri, hızlandırılmış çekimleri ve panoramaların yanı sıra fotoğraf kolajlarını da destekler. Ayrıca görüntüleri kırpabilir. Ücretsiz sürüm en gelişmiş sürüm olmasa da basit GIF’ler yapmak için yeterlidir.

GIF Maker

En iyi GIF Maker‘ı seçmeye gelince, dikkate alınması gereken birkaç faktör var. Örneğin, dosyaları kolayca içe aktarabilen ve özelleştirme seçenekleri sunan birini seçmek önemlidir. Örneğin, kullanımı kolay olmalı ve kullanıcıların kendi simgelerini ve diğer içeriklerini yüklemelerine izin vermelidir. Ayrıca, ücretli bir hesapları varsa, kullanıcıların GIF’lerindeki filigranı kaldırmalarına da izin vermelidir. Bazı GIF oluşturucular yalnızca bir URL’den görüntüleri içe aktarabilir ve diğerleri yalnızca Flickr ve Picasa‘dan görüntüleri içe aktarabilir. Diğer seçenekler arasında kırpma ve dışa aktarma yer alır.

En popüler GIF Oluşturucu, Google Play’de bir numara olarak derecelendirilen GIF Me’dir. Play Store’da en iyi Android oyunları derecesinden bile yüksektir. Çeşitli seçenekler sunar ve iPad’ler ve iPhone’lar ile uyumludur. Ayrıca bir video işlevi vardır, titremeyi ve kıpırdamayı destekler ve durma hareketi ve hızlandırılmış GIF’leri destekler. Uygulama ayrıca daha az reklam içeren ücretsiz bir sürüm ve ücretli bir sürüm sunar.

ScreenToGif

ScreenToGif, piyasadaki en popüler GIF üreticilerinden biridir. Ekran videonuzu GIF formatında kolayca dışa aktarmanıza olanak tanır. GIF’inizin görünümünü özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir düzenleyiciye sahiptir. GIF’inize konuşma balonları, şekiller ve metin bile ekleyebilirsiniz. Hem macOS hem de Windows sistemlerini destekler.

Bu açık kaynaklı GIF oluşturucu, ekranınızı, web kameranızı veya eskiz tahtanızı kaydetmenize ve bir GIF’e dönüştürmenize olanak tanır. Basit bir oyun yapmak için kullanılabilir. Ayrıca kırpma, çerçeve ekleme ve efekt ekleme gibi temel düzenleme kontrollerine de sahiptir. Bu programı indirmek ücretsizdir.

CompuServe

GIF’ler popüler bir çevrimiçi içerik biçimidir ve 80’lerin sonlarından beridir. Orijinal olarak CompuServe tarafından geliştirilen GIF formatı, çok çeşitli durumları ve duyguları paylaşmanın ve açıklamanın çok yönlü bir yolu haline geldi. GIF’ler, web sayfalarına kolayca entegre edildikleri için pazarlama kampanyaları için de harikadır.

Giphy’nin GIF oluşturucusu videoları, fotoğrafları ve diğer GIF’leri içe aktarmanıza olanak tanır. Bunları bilgisayarınızdan veya Vimeo gibi sitelerden içe aktarabilirsiniz. Dosyalarınızı içe aktardıktan sonra GIF’inizi kişiselleştirmek için başlıklar, çıkartmalar ve filtreler ekleyebilirsiniz. GIF’iniz kullanıma hazır olduğunda, sosyal medyada paylaşabilirsiniz.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı