Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilgi Arşivi 4 0

Fransa Vizesi Alırken Yapılması Gerekenler

Fransa’ya yapılan aile ziyaretleri, turistik geziler veya iş seyahatlerinde pasaportla berber fransa vizesi almaya ihtiyaç vardır. Fransa’ya seyahat etmeyi düşünen bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının Schengen vizesi alma zorunluluğu bulunur.

Fransa vizesi alabilmek adına istenen belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlanması gerekir. Bunun yanında belgelerin hatasız ve istenen sırayla teslim edilmesi de son derece önemli bir konudur. Fransa vizesi alma konusunda www.vizekeyfi.com sitemizden hizmet alabilirsiniz.

Seyahat amacına ve meslek gruplarına göre istenen belgelerin değişmesi sebebiyle turistler genellikle vize süreçlerinde zor zamanlar yaşayabilir. Fransa vizeleri seyahat amaçlarına ve sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Schengen vizesi ismi ile de bilinen C tipi vize 90 güne kadar olan seyahatler için alınan bir vize türüdür. Aile ve arkadaş ziyaretleri, turistik seyahatler, sportif faaliyetler ve kısa süreli stajlar için bu vizeye başvurulmalıdır.

Fransa Vizesine Başvuru Nasıl Yapılır?

Fransa, ülkeye seyahat amaçlarına bağlı olarak vize türlerini kategorize etmektedir. Vize türleri;

Aile birleşimi amaçlı vize

Aile ya da arkadaş ziyareti amaçlı vize

Ticari ve iş amaçlı vize

Turistik amaçlı vize

Eğitim amaçlı vize

fransa vizesi alırken yeşil hariç tüm renklerdeki pasaport hamillerinin vize başvurusu yapması zorunlu bir konudur. Vize alma aşamasına gezginlerin talep edilen belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlamaları önemli konular arasında yer alır. Vize işlemlerinin onaylanması ile alakalı kararlar Fransa büyükelçiliği tarafından verilir.

Fransa Vize Randevusu İle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

Fransa’ya vize başvurusunda bulunacak kişilerin bilmesi gereken konuların başında ülkenin Türkiye’de Fransa adına hizmet veren 2 konsolosluğunun bulunmasıdır. Fransa vizesi başvurularında bu makamlar kesinlikle randevusuz işlem yapmaz.

Başvuruda bulunacak kişiler evraklarını tamamladıktan sonra vize randevusu almaları önemlidir. Fransa vize şartlarından herhangi birinin sağlanmaması durumunda vize başvurur taleplerinin reddedilmesi durumları söz konusu olabilir.

İlginizi Çekebilir:  DERSİMİZ BLOG #1: Blogger mı WordPress mi?

Fransa turistik vize başvurusunda bulunacak kişilerin unutmamaları gereken diğer bir önemli nokta da otel rezervasyonlarının başvurulan tarihi kapsaması gerektiğidir. Fransa konsolosluğu talep edilen süre daha fazla olsa bile fransa vizesi sürelerini otel rezervasyonları ile sınırlayabilir. Bunun yanında Schengen vize başvurularında VIS adlı parmak izi uygulamaları da gerçekleştirilir.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı