Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 566 0

Özel Numara Kapatma Nasıl Yapılır

Türkcell abonesiyseniz ve özel numaralardan arama almak istemiyorsanız telefonlarınızı birkaç basit işlemle gizli numaralara kapatmanız mümkündür. Aboneler dolandırıcılardan korunmak için çoğunlukla gizli numaraları kapatmaktadır. Bunun için öncelikle arama ekranına girmeniz gerekmektedir. Daha sonra sırayla *253# tuşlayıp arama tuşuna basarsanız özel numara kapatma adımlarını başarıyla uygulamış olursunuz. Bu noktada sonra size numarasını gizlemiş olan kimseden çağrı düşmez.

Karşı tarafa ise bunun hakkında bilgilendirme düşer ve size ulaşmak için öncelikle numarasını görünür yapması konusunda uyarı alır. Eğer ki gizli numaralardan gelen aramaları kabul etmek isterseniz yine aynı işlemi uygulamanız yeterlidir. Özel numara kapatma özelliği sayesinde son derece pratik bir şekilde özel numaralara telefonunuzu kapatabilirsiniz!

Taşınabilir İnternet Fiyatları

Günümüzde internet artık insanların adeta eli ayağı haline geldiğinden dolayı her yerde internete çıkabilmek bir gereklilik haline gelmiştir. Bu noktada yurtdışından gittikçe yaygınlaşan sim kartlar üzerinden internete bağlanma işlemi ülkemizde de kullanılmaya başlanmıştır. Böylece taşınabilir internet noktasında karşımıza farklı alternatif seçeneklerin çıkıyor olması mümkün hale gelmektedir.

Özellikle 4,5G’ ye geçildikten sonra hızlarında yükselmesiyle bu internet, portu olmayan noktalarda köy gibi kırsal noktalarda ve fiber döşenmediği için 16 MB’den daha yüksek hız alınamayan noktalarda oldukça kullanışlı olmaktadır. Taşınabilir internet fiyatları konusunda ise ne yazık ki olumlu bir şey söylemek mümkün değildir. Çünkü firmalar sınırlı data gönderme paketlerini oldukça yüksek fiyatlara sunmaktadırlar.

Taşınabilir İnternet Gerekli midir?

Birçok kullanıcı taşınabilir internetin gerekli olup olmadığı konusunda ikilem yaşamaktadır. Çünkü kullanıcılar fiyatından, verdikleri hızlardan ve data paketlerinden oldukça şikayetçidir. Bu noktada söyleyebileceğimiz eğer ki kablolu internet hızları sizi tatmin etmiyor ve yüksek fiyatları ödeyebilecek gücünüz varsa bu internetten yararlanabilirsiniz.Böylece taşınabilir internet sayesinde internete erişebilirsiniz!

Özellikle yüksek fiyatlara sunulan sınırsız paketler sizi mutlu edecektir. Ama yüksek fiyatlar vermek sizi zorlayacaksa bu noktada en azından 5G yaygınlaşana ve firmalar bu teknoloji için altyapılarını geliştirene kadar beklemenizi öneririz. Çünkü birçok uzman 5G ile bu teknolojinin hızının artacağını ve fiyatlarının ucuzlaşacağını öne sürmektedirler.

İlginizi Çekebilir:  Ramazan'da Ücretsiz İnternet



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı