Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 333 0

Xiaomi Mi 11 Ultra, ikincil ekran olarak Mi Band 5’in ekranını kullanıyor

Xiaomi CEO’su Lei Jun bir röportajda, Mi 11 Ultra’nın akıllı telefonun arkasındaki ikincil ekran için Mi Smart Band 5 ekranını kullandığını bildirdi. Xiaomi Mi 11 Ultra, geçen ay Çin’de tanıtıldı ve 23 Nisan’da Hindistan pazarında piyasaya sürülecek. Premium seviye akıllı telefonun en ilginç özelliği, arka taraftaki saat ile tarihi gösteren ve her zaman açık olan ikincil bir ekran. Bildirimleri gösteren ekran, aynı zamanda telefonun arka kameraları için bir vizör görevi de görüyor.

ITHomes, CEO Lei Jun’un Çin’deki bir canlı yayın sırasında Mi 11 Ultra’nın ikincil ekranını anlattığını bildirdi. Konuşma, Mi Band 5’in ekranının yeni amiral gemisi akıllı telefonun montajına uyacak şekilde yeniden tasarlandığını ortaya çıkardı. Mi 11 Ultra’nın ikincil ekranı, arka kameraların bitişiğinde yer alıyor. Mi Smart Band 5, 450 nit parlaklığa sahip 1,1 inç Amoled bir ekrana sahip.

Hindistan’da 23 Nisan’daki lansmanın öncesinde, Mi 11 Ultra’nın 70.000 Hindistan Rupisi (7.680 TL) üzerinde bir başlangıç ​​fiyat etiketine sahip olacağı tahmin edildi. Doğruysa, bu, Temmuz 2014’te piyasaya sürülmesinden bu yana ülkede piyasaya sürülen en pahalı Xiaomi marka telefon olacak. Xiaomi, 50 megapiksellik bir Samsung kamera sensörü, 2K Amoled ekran, arkadaki ikincil ekran gibi özellikler sunuyor.

İlginizi Çekebilir:  Xiaomi Mi 4K WiFi Drone İncelemesi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı