Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Webmaster 917 0

Backup.COOL ile Web Sitenizi Ücretsiz Yedekleyin

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere Backup.COOL Ücretsiz Web Sitesi Yedekleme servisinden bahsedeceğim. Backup.COOL sitesine üye olarak periyodik olarak web sitenizin yedeğini alabilirsiniz. Ne kadar güvenilir olduğu tartışılır ancak bazı hosting firmaları tarafından tavsiye edilen bir sistem. Örneğin bir saldırı durumu olursa sistemde kayıtlı tüm siteler hacklenebilir. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Siteye üye olduğunuzda size ücretsiz 1 GB alan sunuyor. 1 GB disk alanına ne kadar yedek sığarsa o kadar yedekleme yapabilirsiniz. Her gün, her hafta veya her ay yedekleme yapabildiğiniz web servisinde yedekleme için web sitenizin adresini, FTP kullanıcı adı ve şifresini, yedeklenecek dizini sisteme eklemeniz gerekiyor. “Yedeklenecek dizin” kısmını boş bırakırsanız tüm sitenin içeriği yedeklenir. Ayrıca yedeklemenin ne kadar aralıklarla yapılacağını, saat kaçta yapılacağını ve kaç adet yedeğin tutulacağını seçmeniz gerekiyor. Yedekleme tamamlandığında yedeklemeyi indirebilirsiniz.
Ücretsiz 1 GB disk alanı bana yetmez derseniz ek disk alanı satın alabilirsiniz. İşte Backup.COOL sitesi de bu yöntem ile para kazanıyor. 5 GB ek alan için aylık $0.99, 10 GB ek alan için $2.99, 30 GB ek alan için aylık $7.99, 60 GB ek alan için aylık $14.99 ve 120 GB ek alan için ise aylık $24.99 ödeme yapmanız gerekiyor.
Bana sorarsanız, bu tarz bir web servisine para vermek biraz saçma. Aynı zamanda ne kadar güvenli bir servis olsa da bir saldırı durumunda tüm sitelerin FTP bilgilerine ulaşılabilir. FTP bilgileri demek, tüm site erişimi demek. Ayrıca cPanel üzerinden sitenizin yedeklemesini de alabiliyorsunuz. Bu servisin tek farkı ve en büyük özelliği periyodik olarak otomatik yedek alması.
Backup.COOL sitesine hemen giderek yedeklemeye başlamak için buraya tıklayın.
İlginizi Çekebilir:  Seo Nedir ve Neden Önemlidir?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı