Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 457 1

Google, Ücretsiz Web Site Oluşturma Aracı Yayınladı

Google, tek sayfalık web sitesi oluşturucu yayınladı. Dakikalar içerisinde son derece basit bir şekilde tek sayfalık web siteleri oluşturmaya olanak sağlayan bu sistem, küçük işletmeleri hedef alıyor.

Google ile ücretsiz web sitesi oluşturmak için yapmanız gereken ilk şey Google My Business (Google Benim İşletmem) üzerinde işletmenizi sahiplenmek veya işletmeniz için bir profil oluşturmak. Google My Business üzerindeki işletmenize ait bilgiler ve fotoğraflar otomatik olarak kullanılarak çeşitli tema, fotoğraf ve yazılarla özelleştirebileceğiniz bir siteniz olur. İşletme bilgilerinizde değişiklik yaptığınızda anlık olarak sitenizde de bilgileriniz güncellenir. Ayrıca web siteniz mobil uyumlu olur.

İşletmenizi sahiplenmenizin ardından Google My Business’ta kalarak sitenizi oluşturmaya başlamanızı sağlayacak bir iletişim kutusu göreceksiniz. Başlamak için “Sitenizin önizlemesi”ni tıklayın. Dilerseniz “Şimdi değil” seçeneğini tıklayarak site oluşturma işlemlerini daha sonra yapmayı tercih edebilirsiniz. Sitenizi daha sonra oluşturmak için Google My Business hesabınızdaki web sitesi menüsünü kullanabilirsiniz. Sonrası oldukça basit. Ekrandaki talimatları uygulayarak bir web sitesi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak hazırlayacağınız web sitenizin adresi “sirketadiniz.business.site” şeklinde olacaktır. Web sitenizin adresini “sirketadiniz.com” şeklinde yapmak istemeniz durumunda özel bir alan adı satın almanız gerekiyor. Bu işlemleri de sitenizi yayınladıktan sonra size sorulduğunda “Alan Satın Al” düğmesini kullanarak veya hesabınızdaki Ayarlar menüsünden gerçekleştirebilirsiniz.

Google My Business’a erişmek ve hemen başlamak için buraya tıklayın.

Google web sitesi oluşturma aracıyla ilgili tüm detaylara buradan erişebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Güney Kore Süper Hızlı 5G Geliştiriyor



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Google, Ücretsiz Web Site Oluşturma Aracı Yayınladı” üzerine 1 yorum

  1. ömer dedi ki:

    çok güzel olmuş emeğinize sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı