Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Wordpress 13.975 4

En İyi WordPress Üye Girişi Eklentileri

Dünya üzerinde WordPress ile oluşturulmuş 6 milyondan fazla blog var. Zaman zaman WordPress kullanıcıları üye giriş eklentisi bulmakta zorlanıyor, bulsa da ya tasarım açısından, ya da ihtiyacı karşılama açısından yeterli görülmüyor.

 

En iyi WordPress üye giriş ve kayıt eklentileri

1- Pie Register ve WP Sliding Login Register Panel
Bu iki eklentiyi bir arada kullanmak gerekir. Pie Register ile detaylı üye kayıt formları oluşturulurken, WP Sliding Login Register Panel eklentisi ile sitenizin üst kısmında yatay bir bar oluşturup, aşağıya kayan giriş ve kayıt butonları oluşturabiliyorsunuz. En fazla tercih edilen güzel bir üye giriş ve kayıt eklentisidir. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

2- Sidebar Login
En iyi WordPress üye giriş eklentileri arasında sayabileceğimiz ikinci eklenti ise Sidebar Login üye giriş eklentisi. Bu eklenti sadelik ve şıklığı ile ön plana çıkıyor. Basit ve kullanışlı sidebarda kullanabileceğiniz güzel bir eklenti. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

3- Login With Ajax
Yine sidebarda kullanabileceğimiz bir WordPress üye giriş ve kayıt eklentisi. Ayrıca bu eklentide üyelerin giriş, kayıt ve çıkış yapmasını müteakip yönlendirebileceğiniz sayfayı da ayarlayabiliyorsunuz. Sidebar kısmında panel yaratmak isteyenlere güzel bir seçenek olabilir. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

4- SimpleModal Login
SimpleModal Login açılan pop-up penceresi ile üye giriş, yeni üye kayıt ve şifre sıfırlama fonksiyonları ile farklı bir tercih olabilir. Ayrıca üye giriş panelini düzenleyebiliyorsunuz. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

5- Nice Login
Hem yatay hem dikey olarak sitede her yere yerleştirilebiliyor olması ile sitesinin alanını en etkin kullanmak isteyenlere yardımcı olabilecek bir WordPress üye giriş ve kayıt eklentisi diyebiliriz. Çok estetik olmasa da panelden istenebilecek tüm fonksiyonları yerine getirebiliyor.Kayıt olan üye mail adresinden onay koduna tıklamak zorunda. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

6- Ninety Ajax Login/Register
Panel üzerinde giriş ve kayıt için ayrı sekmeler bulundurmasıyla göze hoş gelen en iyi WordPress üye giriş ve kayıt eklentilerinden biri. Üye girişi yapıldıktan sonra avatar, son giriş tarihi, son aktivite, son yorumlar gibi bilgileri panelde görebiliyorsunuz. Eklentiye gitmek için tıklayınız.

7- Social Login
Son eklentimiz de sosyal medya ile giriş yapma seçeneği sunan Social Login. Social Login üye giriş paneli ile normal üye girişi yapabilirken aynı zamanda Facebook, Google, Yahoo, Twitter, Windows Live, Myspace, Foursquare, Linkedin, Tumblr, Steam, Twitch.tv, Last.fm, Instagram, Goodreads, AOL, Vkontakte, Stackoverflow, Github, 500px, Skyrock, Mixi.jp, Mail.ru, Yandex ve Odnoklassniki olmak üzere toplam 25 sosyal ağ ile giriş yapılabiliyor. Eklentiye gitmek için tıklayınız.
İlginizi Çekebilir:  WordPress Kullanıcı Rolleri (Kullanıcı Yetkileri)



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“En İyi WordPress Üye Girişi Eklentileri” üzerine 4 yorum

  1. Birol Duman dedi ki:

    profil alanı için arayüz gerekli bir de tabii ki. internet ile basic olarak uğraşanlar wordpress panel’den içerik yüklemekte zorlanıyorlar.

  2. Burak ALHAS dedi ki:

    Pie Register ve WP Sliding Login Register Panel içlerinde ki en güzel ve basit kullanımlı olanı. Ayrıca kod bilgisi olanlar menü bile ekleyebilirler bu eklentiye.

  3. Anonymous dedi ki:

    profil alanı için arayüz gerekli bir de tabii ki. internet ile basic olarak uğraşanlar wordpress panel’den içerik yüklemekte zorlanıyorlar.

  4. İsmail Karakurt dedi ki:

    Özellikle 7. si çok iyi. Sosyal medya sitelerini çok sık kullanıyoruz. Onlar sayesinde hızlıca üye olabiliriz. Ben çoğu siteye facebook ile giriş yapıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı