Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Wordpress 1.241 0

En İyi 7 WordPress Haber Teması

Bireysel olarak veya kurumsal olarak bir site kurmaya karar verdikten sonra kesinlikle temalar ciddi anlamda önem taşımaktadır. Öncelikle şunu bilmeniz de yarar var; hangi alan içerisinde hareket etmeyi düşünüyorsanız o tarz temaları kullanmalısınız. Yemekler anlatacağım diyorsanız gezi temaları kullanmak yanlış bir seçim olur. WordPress haber teması gazetecilik, dergi ve güncel haber yazılarında mükemmel bir tercih olacaktır. Dünya’nın en beğenilen ve en çok tercih edilen haber temalarını ise aşağıdan dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz.

NewsPaper WordPress

Sosyal medya ve organik bir kitle oluşturmayı hedefliyorsanız bu tema sizlere yarar sağlayacaktır. Mobil uyumlu olması ile birlikte SEO çalışmalarına, görsel öğeler ile kullanılabilir. Habercilik alanında yapacağınız en güzel seçimlerden biri olacaktır.

InterActive WordPress

Tasarıma ve detaylara önem veriyorsanız kullanabileceğiniz en güzel tema. Görsel ve yazı alanlarında ciddi anlamda katkıda bulunacaktır. Dünya’da en çok kullanılan WordPress haber teması olarak da bilinmektedir. Mobil uyumlu olması ile birlikte kolay bir kurulumu vardır.

NewsOnline WordPress

Hız ve SEO çalışmalarını sürekli olarak yapmak istiyorsanız tema beklentilerinizi bir adım ileriye taşıyacaktır. Günümüzde sıklıkla tercih edilen temanın kolay bir kurulumu olması da bilinen en önemli özelliklerinden biridir. Diğer temalar gibi mobil uyumlu olması ile birlikte farklı renkleri ve farklı yazı stillerini de içerisinde başarılı bir şekilde barındırmaktadır.

NewsTimes WordPress

Adense reklamlarına, görsel öğelere, farklı renklere uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Yazdığınız her yazının daha da ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Tamamen yararlı olması ile birlikte kendisinden epey söz ettirmeyi başarmıştır. Diğer temalar gibi mobil uyumludur. Hız ve SEO çalışmalarında da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

NewsMag WordPress

Dünyanın en iyi WordPress haber teması olarak bilinse de diğer bir özelliği en çok satan tema olmasıdır. WordPress tanınmasına doğrudan bir katkı sağlamıştır. Kolay bir kurulumu olması ile birlikte haber veya yazı girişlerini dilediğiniz gibi yapabileceğiniz bir temadır. Günümüzde de birçok haber sitesinin kullandığı tema olmayı başarmıştır. Yazı stillerinde de ciddi farklılıklar bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir:  Ribbon Wordpress Kişisel Blog Teması

KingNews WordPress

SEO çalışmalarına ve hız sistemlerine uygun olması ile birlikte güvenlik alanında da ciddi yarar sağlayacak bir temadır. Tasarım konusunda ışıltılı bir görünüm sağlamasının yanı sıra her alanını kolayca düzenlenebilir ve ayarlanabilir. Bu nedenle de habercilik alanında tercih edilmektedir. Görsel alanlarını dilediğiniz gibi donatabilir ve kullanabilirsiniz. Tamamen yarar sağlayacak bir tema olarak da bilinmektedir.

News Core WordPress

Farklı dizayn stilleri ve farklı renk seçenekleri ile sizlerin dilediği şekle bürünmektedir. Adense reklamlarına uygun bir yapısının olması ile birlikte günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Mobil bir yapısının da olması temayı ön plana çıkaran en iyi özelliklerinden biridir. Habercilik alanında özellikle görsel ve yazıyı kullanacak kişiler tercih edebilirler.

 




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı