Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





iPhone 5S’in İnanılmaz Özelliği
Bilim&Teknoloji 232 0

iPhone 5S’in İnanılmaz Özelliği

iPhone 5S'in inanılmaz özelliği

Apple’ın bir süredir iPhone 5S için özel bir parmak izi tarayıcı teknolojisi üzerinde çalıştığı dedikoduları devam ederken, bu savı destekleyecek yeni bir kanıt daha ortaya çıktı.

Apple’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı düşünülen ve iPhone 5S ile entegre olacağı tahmin edilen parmak izi tarayıcısı teknolojisi artık neredeyse kesinleşmiş durumda. Şirket halen resmi bir açıklamada bulunmamış olsa da, iPhone sızıntılarını paylaşmakla ünlü bir web sitesinin yeni haberi bu olasılığı doğrular nitelikte.
Paylaşılan görseldeki detaylar, tarayıcı arayüzün Home butonuna oldukça yakın olduğunu göstererek, durumun gerçekliğini bir kez daha onaylamış oluyor. Zira şimdiye kadar yapılan spekülasyonlar da, arayüzün aynı lokasyon üzerinde olacağını belirtmekteydi. Görselde dikkati çeken bu detay, Home tuşun oldukça yakın olan metal bir yüzeyi işaret ediyor. Bu kısmın ise bahsi edilen tarayıcının oturtulacağı slot olduğu iddia edilmekte.
Pek tabii bu durumun gerçekliği son olarak Apple tarafından onaylanmadıkça, her şey birer spekülasyon olarak kalmaya devam ediyor. Tüm bu dedikodular Apple’ın 2012’de AuthenTec’i satın alması ile başlamıştı. Şirket daha sonra US Patent & Trademark Office’e bir başvuruda bulunmuş, bu gelişme ise resmi kurumun web sitesinde ortaya çıkmıştı. Bir diğer ipucu ise iOS 7’nin beta versiyonunda karşılaşılan yazılımsal kodlar üzerinden elde edilmiş, Hamza Sood adlı geliştirici bu beta sürümde, “BimetricKitUI” adlı bir kod satırına rastlamıştı. Yeni nesil iPhone’un, Apple’ın A7 çipi ile gelmesi beklenirken, parmak izi tarayıcı teknolojisi ile birlikte gerçekliği 10 Eylül’de düzenlenecek olan basın konferansında onay almış olacak.
Kaynak: Teknokulis
İlginizi Çekebilir:  Telefonunuz Bilgisayara Bağlıysa Dikkat!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı