Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Facebook Artık Twitter’laşıyor
İnternet 232 0

Facebook Artık Twitter’laşıyor

Facebook Artık Twitterlaşıyor
Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Facebook, Twitter’da olduğu gibi, mobil platformlar için ‘Trend Topic’ uygulamasını kullanıcılarına sundu.

Facebook karşısında güçlü bir rakip haline gelmese de, kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmayı başaran Twitter, dünya ve ülke gündemini de yakından takip edebilmek için ilginç bir sistemi sunmuştu. ‘Trend Topic’ adı altında yaşanılan bölgede en çok konuşulan konular sırayla karşımıza çıkarken, Twiiter’ı aslında Twitter yapan bu özelliği oldu. Şimdi kullanıcıların sırayla Twitter‘a kaydığını gören Facebook, zamanla ona benzemeye çalışarak dikkatleri çekmeye başladı. Popüler sosyal medya devi, Twitter’ın ‘Trend Topic’ özelliğini de kendi bünyesine kazandırdı.

Mobil sitede Facebook kullanıcıları artık dünya genelinde en çok konuşulan ve trend haline gelen konuları kolaylıkla görebiliyor. Bir süre önce de, Twitter’ın hashtag özelliğini bünyesine kazandıran Facebook, giderek rakibine benzemeye başladı. Amerika’da son dönemde en çok konuşulan konulardan biri Facebook’ta yaşanan değişimler oldu. Genel olarak herkes Facebook’un Twitter’laştığını düşünmeye başlarken, resmi hesap uygulamasının başlaması da bu konuda yapılan yorumları arttırdı. Bilindiği gibi Twitter’da ünlü olan kullanıcıların gerçek sayfaları olduğunu belli eden bir verifikasyon sistemi mevcuttu. Şimdi aynı durum Facebook kullanıcısı olan ünlüler için de geçerli hale geldi. Facebook daha ne kadar Twitter’laşacak merak ediliyor.
İlginizi Çekebilir:  Twitter Üniversitesi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı