Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 51 0

İzmir Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama hizmeti veren belki de yüzlerce, binlerce firma var. Ancak günümüzde deneyim çok önemli. Deneyimi olmayan, işini bilmeyen bir koltuk yıkama firmasıyla çalışmanız, başınızı ağrıtabilir. Alanında 20 yıla yakın süreli deneyimiyle Karnaval Koltuk Yıkama, 8 şubesi ile İzmir koltuk yıkama hizmeti vermeyi sürdürüyor. İzmir’in tüm ilçelerine hizmet veren firma, son teknoloji makine ve ekipmanlar kullanıyor. Koltuk yıkama hizmetinin yanı sıra aynı zamanda bu konuda eğitim veren bir firma olan Karnaval Koltuk Yıkama, temizlik garantili hizmet sunar.

İlk aşamada koltuklar emiş gücü yüksek sanayi tipi makineler ile süpürülerek tozlarından arındırılıyor. Ardından koltuk ve kumaş tipine göre özel koltuk yıkama şampuanı seçiliyor. Bazı firmalar tüm koltuklarda aynı şampuanı kullanmakta ve bu da koltuklarda hasar yaratabilmektedir. Karşıyaka koltuk yıkama firması ise her kumaş tipine özel şampuan belirliyor ve böylelikle kumaşınızın zarar görmesini engelliyor.

Aşırı kirli ve lekeli kısımlar özel imalat şampuan ile çıkarıldıktan sonra koltuk yıkama işlemi gerçekleştiriliyor. Kirleri kabaran koltuklar, bu aşamadan sonra sanayi tipi makineler ile kirlerden tamamen arınana kadar vakumlanıyor. İsteğe bağlı olarak, gözle görülmeyen bakterilerin yok olması ve koltuklarınızın yüzde 100 hijyenik olması için buharlı yıkama uygulanır. İşlemlerin tamamlanmasının ardından koltuğunuz yüzde 85 oranında kurutulmuş olur.

Siz de bu zor ve sanayi makineleri olmadan yapılması imkansız koltuk yıkama hizmetini, 20 yıllık tecrübeli Bornova koltuk yıkama firmasına yaptırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  İkinci El Eşya Alanlar Kimler?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı