Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Genel 463 2

1 Yıldır Sizinleyim !

Geçen sene yaz tatilinde Enez’deydik. Bir arkadaşımla beraber bilgisayarda bir şeyler yapıyorduk. Ben o zamanlar Bedava-Sitem kullanıyordum. Ama bedava-sitem’de blog tarzı bir site oluşturmak zordu. Uzun zamandır Blogger’ı biliyordum ancak Blogger’ın bedava-sitem’den daha zor olduğunu düşünerek Blogger’a geçmiyordum. Ancak o gün (net tarihi hatırlamıyorum) bedava-sitem’den iyice bunaldım ve Blogger’ı kullanmaya başladım (haziran 2014). Bloguma haberler giriyordum, arada bir kişisel yazılar yazıyordum. Daha sonra kişisel yazılar yazmayı bıraktım diyebilirim. Çünkü uzun zamandır kişisel yazı yazmıyorum. 
Blogger’ı açtıktan sonra artık .com’lu bir sitem olmasını istiyordum. Bu yıl şubat ayında da anilsenyurt.com‘u satın aldık. İlk zamanlar WordPress tabanlı anilsenyurt.com ile çok ilgilendim, Blogger’a pek zaman ayırmadım. Bu arada bu blogumun Alexa değerleri falan kötüye gitti. 700.000’lerde olan Alexa 1 milyonlara çıktı (ve hala 1.100.000 civarında). Artık Blogger tabanlı ve WordPress tabanlı bloglarımı bir arada idare ediyorum. 
Ve artık Teknoloji ağırlıklı İnternet, İnceleme, Oyun, Blogger, Webmaster, Grafik gibi kategorilerde paylaşımlar yaptığım manilsenyurt.blogspot.com 1 yıldır sizinle !
İlginizi Çekebilir:  En İyi WordPress Üye Girişi Eklentileri



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“1 Yıldır Sizinleyim !” üzerine 2 yorum

  1. Onur Demirlendi dedi ki:

    Başarılarının devamını dilerim Anıl.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Teşekkür ederim Onur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı