Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 699 0

En popüler oyunlar tek uygulama. Üstelik ücretsiz

Sizi çocukluğunuza götürecek ve bir zaman makinesi efekti yaratacak bir oyun uygulamasına hazır olun: Trend Game Center. Trend Game Center, klasik zamanlarda oynanan onlarca oyunu dahil etmeniz için özel olarak tasarlandı. Macera oyunlarından aksiyon oyunlarına, strateji oyunlarından akıl oyunlarına kadar onlarca farklı kategoride birçok oyunu tek bir yerde görebilir ve ne zaman isterseniz çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabilirsiniz.

Trend Game Center ile artık kız oyunları, çocuk oyunları, aksiyon oyunları, Mario oyunları gibi onlarca farklı oyunu farklı sitelerden aramanıza veya indirmenize gerek yok çünkü aradığınız tüm oyunlar Trend Game Center’da. En güncel ve klasik versiyonlar. Doğru duydunuz; Mario oyunundan kız oyunlarına, çocuk oyunlarından aksiyon ve macera oyunlarına kadar onlarca oyun Game Center’da ücretsiz.

Trend Game Center oyun uygulaması size her zaman aynı oyunları sunmuyor, her hafta birçok farklı klasik ve güncel oyunu indirerek birçok türde oyunu oynamanıza olanak sağlıyor. Ancak, kullanımı çok basit olan arayüz tasarımı ile hem keyif alacaksınız hem de bırakamayacaksınız. Bu ücretsiz oyunlar arasında en çok oynanan oyunlar Fire and Water, Red Ball, Tetris, Bounce, Snake, Angry Flappy Wings, Pinball, Mine Craft, Tom ve Jerry, Spider Man, Super Mario Rush ve diğer yüzlerce oyun.

Farklı oyunları oynamak için birden fazla oyun uygulaması indirmenize gerek yok, tek yapmanız gereken Trend Game Center uygulamasını indirmek ve aynı anda onlarca oyuna anında erişmek. Geriye kalan tek şey eğlenceli bir oyun oynamak.

Trend Game Center ile oyun dünyasının en bilinen oyunlarından biri olan Mario oyununa ve diğer oyunların en güncel versiyonlarına kızgın flappy wings veya stack smash gibi tek bir yerden erişebilir ve oynayabilirsiniz

Telefonunuzda veya tabletinizde çok az bellek alanı kaldı ve siz de oyun oynamak istiyorsunuz. Oyun dünyasının merkezi olan uygulamamız çok az yer kaplıyor ve onlarca oyun uygulamasını tek bir yerde topluyor. Bu sayede birden fazla oyunu daha az alanla oynayabileceksiniz.
Oyun dünyasının yeni merkezi Trend Game Center’a katılın ve klasik oyun dünyasına adım atmaya başlayın.

Google Play’den hemen indirmek için tıklayın: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zaynparim.teengamecenter

Not: 2 GB ve altında RAM’e sahip cihazlar desteklenmez.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı