Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 906 0

Ücretsiz popüler mobil oyunlar

Bu yazımızda ücretsiz popüler mobil oyunları sizler için derledik. Listede mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlar yer alıyor. Ayrıca bu oyunlar en çok oynanan oyunlar arasında yer almakta. Hazırsanız başlayalım…

1) Archer Hero 3D

Yükle, vur, öldür sloganlı bu oyun ok ve yayın etkin bir şekilde kullanılmasıyla oynanmakta ve tüm yaş aralıkları için uygun olma, ücretsiz elde edilebilme ve sıkı bir aksiyon oyunu olma gibi özellikler taşımakta.

2) Scribble Rider

Bir arazi aracıyla yuvarlanabildiğimiz, uçabildiğimiz, yüzebildiğimiz ve yapışabildiğimiz oyunumuz bulunduğumuz yılın popüler oyunları arasında yerini almakta.

3) Spiral Roll

Bu oyunda ise elimizde bir spiral var ve biz bu spirali zorlu parkurlarda yuvarlamaya çalışıyoruz!

4) Brawl Stars

Clash of Clans stüdyosunun bir diğer oyunu olan Brawl Stars takıma dayalı bir kavga oyunu olup, arenayı oyuna dönüştürecek bir şekilde karşımıza çıkmakta…

5) Sniper 3D Assassin

Ücretsiz bir keskin nişancı oyunu olan Sniper 3D Assassin gerçekçi görsellerle ve oyun içi senaryolarla birlikte listemizde baş göstermekte.

6) Pubg Mobile Lite

Çeşitli silahların, araçların kullanıldığı ve aynı zamanda da bir takım oyunu olan pubg’nin telefonda daha az yer kaplayan sürümüdür. Oyunun yapımcısının da belirttiği gibi Pubg bu sefer daha hafif ve daha eğlenceli! Oyunun kusursuz çalışması için yalnızca 600 MB depolama alanı ve 1 GB RAM yeterli oluyor.

7) Temple Run 2

Sadece Android tarafında 500 milyon indirmeyi geçmiş olan oyunumuz karmaşık ve garip parkurlarla dolu. Yapmanız gereken şey ise önünüzde koşan adamı engellerden atlatarak hayatta kalmasını sağlamak.

8) Slither.io

Agar.io’nun farklı bir versiyonu olan Slither.io, agar.io’dan farklı olarak bir yılanla oynanır. Bu oyunda yapılması gereken şey ise yılanı büyütmek ve bunu yaparken de başka bir yılanın büyümesine katkı sağlayacak bir yem olmamak.

İlginizi Çekebilir:  Agar.io Artık Mobil Platformda



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Barkın İlter SAÇ {Barkın İlter SAÇ}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı