Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Genel 761.588 1

CNBC-e Bu Gece Kapanıyor

Yediden yetmişe herkesin takip ettiği gündüzleri Türkiye’nin ekonomi kanalı, geceleri ise dünyanın en iyi aksiyon, bilim kurgu, macera, gizem, polisiye dizilerinin yayınlandığı CNBC-e, 15 yıllık yayın hayatına son veriyor.

Discovery Networks CEEMEA Gelişen Ülkeler Reklam Müdürü Naomi Powell, Discovery Channel’ın yeni kanalını Kasım ayında yayına sokacağını ve kanalın Türkiye televizyonlarında CNBC-e’nin yerine yayına başlayacağını söylemişti.

tlc turkey logo

Artık Discovery Channel’ın kanalı olarak hizmet hayatına TLC adıyla devam edecek. Yeni kanalda gündüz akışı ağırlıklı olarak yaşam tarzı programlarıyla sağlanacak. Ayrıca frekans ve yayın bilgileri gibi bir değişikliğe gidilmeyecek. Yayın akışlarındaki büyük diziler ile ilgili radikal değişiklikler şimdilik yok gibi görünüyor. Ücretli ve ücretsiz platformlarda eş zamanlı olacak olan bu değişiklik genel düzeni etkilemeyecek. Geniş izleyici kitlelerine ulaşan TLC ülkemizde de kabul görecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz.

“TLC, Amerika’da 95 milyondan fazla ve 190 pazarda 303 milyon haneye ulaşan, uluslararası bir marka. Ancak TLC Türkiye, Türk seyircilere özel seçilmiş, değişik içeriği ile eşsiz bir kanal olacak.”

İlginizi Çekebilir:  iOS 7 Bugün Geliyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“CNBC-e Bu Gece Kapanıyor” üzerine 1 yorum

  1. Emre dedi ki:

    Özleyeceğiz 😀 🙂 yeni kanal pek güzel olmadı sanki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı