Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 1.417 0

Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell bedava internet güzel fırsatlar ile karşımıza geliyor. Aşağıda yer edinen Turkcell bedava internet paketlerinden size uygun olana başvurarak ücretsiz internet kazanın.

Turkcell armağan internet kampanyalarını çoğu zaman tüm müşterilerine sunmaktadır. İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan bu bağlamda Turkcell 2020 parasız internet kampanyalarından neler var hep beraber göz atalım.

Turkcell bedava internet paketleri ile 2020 yılında yapmış olduğu parasız internet kampanyalarına buradan ulaşabilir. İstediğinize katılarak parasız internet kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Turkcell parasız internet konu1sunda maksimum armağan internet dağıtan operatör firması diyebiliriz. Çünkü yapmış olduğu yan uygulamaları sayesinde o uygulamaları indirenlere ayrı internet hemde uygulama içinde süre geçirenlere ayrı internet dağıtmaktadır, şimdi dağıtılmış olan 2020 Turkcell parasız internet paketleri şöyle;

Turkcell Sim Anneler günü hediyesi ile beraber 13 Mayıs 2018 tarihi itibariyle Annelerimize özel 1 GB haftalık bedava internet hediyesi mevcuttur, bu hediyeden yararlanmak isteyen kullanıcılarımız için Turkcell Sim uygulaması içinden çocuklarım ve ayrıcalıklarım menüsü üzerinden Anneler Günü Turkcell parasız internet hediyesi kazanabilirsiniz.

Turkcell Platinum 1 GB

Turkcell ücretsiz internet paketi içerisinde yer edinen doğum günü ücretsiz hediyesi için yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey Turkcell Platinum üyesi olmanız ve doğum günü tarihinizi beklemeniz. Kayıtlı doğum günü tarihinde Turkcell size 1 GB bedava internet hediye edilecektir.

Turkcell GNÇ 2 GB Hediye İnternet Paketi

Turkcell GNÇ 2 GB bedava internet kazanmak isteyen kullanıcılar için bu paket çok iyi gelecektir, çünkü yapmanız gereken tek işlem Bip uygulamasını indirerek keşfet bölümü üzerinden GNÇ kanalını takip edin ve bununla birlikte hattınıza 1 kez olmak şartıyla Turkcell 2 GB bedava internet paketi yüklensin.

Daha fazla bilgi almak için https://bedavainternet.info/ adresini ziyaret ediniz.

 

İlginizi Çekebilir:  Google Klavyesindeki Kolaylık



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı