Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 912 0

Netflix paketlerine zam geldi

Bünyesinde çok çeşitli film, dizi, belgesel ve daha fazlasını barındıran Netflix’in aylık üyelik ücretlerine zam yapıldı. Bir süredir gündemde olan bu zam haberi gerçekleşti. Netflix zamlandı mı? Tüm Netflix üyelik ücretlerinde artışa gidildi.

Film ve dizi seyretme platformu Netflix, Türkiye de dahil olmak üzere 20 Avrupa ülkesinde üyelik ücretlerine zam yaptı. Ülkemizde yapılan fiyat güncellemesiyle birlikte tüm Netflix üyelik planlarına 2’şer TL zam yapıldı. 15,99 TL olan temel plan 17,99 TL’ye, 27,99 TL olan standart plan 29,99 TL’ye, 39,99 TL olan özel plan 41,99 TL’ye yükseldi.

Yeni Netflix üyelik paketleri

HD görüntü kalitesi sunmayan temel paketin aylık ücreti 17,99 TL oldu. HD görüntü kalitesi sunan standart paketin aylık ücreti 29,99 TL’ye yükselirken; ultra HD görüntü kalitesi sunan özel paketin aylık ücreti ise 41,99 TL’ye çıktı.

Elbette ki bu fiyat artışı kullanıcıları memnun etmeyecektir. Ancak Netflix’in yüksek bir zam yerine sadece 2 TL’lik zam yapması kullanıcıları bir nebze de olsa sevindirebilir. Netflix’ten yapılan açıklamada da fiyat değişikliğinin minimum seviyede tutulmasına özen gösterildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir:  Facebook'un Yeni Gizlilik Ayarları



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı