Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 88 0

Anadolu’ya bilet Anadolu Jet’te

Uçak seyahati günümüzde en hızlı ve en güvenilir seyahat türlerinden biri olmasından ötürü dünya çapında birçok insan tarafından tercih edilmektedir. Bu nedenle; kaliteli hizmet anlayışı ve kolay ulaşılabilir alt yapısı ile Hotel Finder, Anadolu Jet kampanyaları ile kullanıcılarına ekonomik bilet avantajlarından yararlanma ayrıcalığı sunarak, uçak seyahatini lüks olmaktan öte ekonomik şartlarda ve her kesimden insanın rahatlıkla ulaşabileceği bir imkan haline getirmektedir.

Ekonomik Uçuş Avantajı

2008 yılından beri Türk Hava Yolları’nın önderliğinde hizmet vermeye başlayan ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti dahil Türkiye’nin 69 iline ucuz bilet avantajı ile seferler düzenleyen Anadolujet, son 11 yıldır güvenli ve kaliteli hizmet anlayışına devam etmektedir. 36 uçak filosu ile konforlu ve ekonomik bir seyahat imkanı sunan Anadolu Jet, bu güne kadar 73 milyonun üzerinde yolcuyu ucuz biletle buluşturmayı başarmıştır. Bu nedenle Anadolu Jet, ‘uçmayan kalmasın’ sloganı ile ucuz biletin, güvenli uçuşun bir simgesi haline gelmiştir.

Anadolu Jet ile Anadolunun Her Yerine

İster tatil, ister iş seyahati, anadolu şehirlerini ekonomik bir şekilde konforla ve güvenle birbirine bağlayan Anadolu Jet, cazip fiyatlı bilet seçenekleri ile Türkiye’nin öncü hava yolu şirketi olmaya devam etmektedir. Bu güvenle, 73 milyonun üzerine çıkan ve sayısı günden güne artan yolcularını 42 havalimanına eriştirmektedir. Anadolu Jet ucuz bilet ayrıcalıklarının yanı sıra yolcularına ücretsiz bagaj hakkı, ücretsiz ikram servisleri gibi seyahatleri daha konforlu hale getirme fırsatları da sunmaktadır.

Hotel Finder’de Anadolu Jet

Hotel Finder’in hızlı ve kolay altyapısı ile Anadolu Jet’in ucuz bilet kampanyalarına erişmek artık çok kolay. Kullanıcılar rahatlıkla online uçak bileti rezervasyonlarını yapabilir, Anadolu Jet ucuz bilet kampanyalarına erişebilir, satın alma, check-in gibi hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilirler. Ekonomik uçak biletinin yanı sıra ekonomik araç kiralama, VIP yolcu salonları gibi hizmetler de sunan Anadolu Jet’in fırsatlarla dolu dünyasına erişmek, Hotel Finder’in kaliteli, hızlı ve ödün vermeyen hizmet anlayışı ile çok daha kolay.

Ekonomik Uçuşun Teknik Özellikleri

11 yıldır ucuz biletin adresi olan Anadolu Jet, maximum 189 yolcu kapasitesine sahip son teknoloji ile donatılmış B737-800 uçakları ile değerli yolcularına hizmet vermektedir. Azami kalkış ağırlığı 79.010 kg bu uçaklar, 35.79 m kanat açıklığı ve 39.47 m gövde uzunluğu ile Anadolu Jet’in filosunda 36 adede kadar bulunmaktadır. Yine azami kargo kapasitesi 8.408 kg / 45.03 m³ bulan B737-800, konforlu iç yapısı ve güçlü teknik özellikleri ile yolcularına güvenli bir uçul imkanı temin etmektedir.

Ucuz Uçun, Anadolu Jet ile Uçun

KKTC de dahil olmak üzere Türkiye’nin 42 havalimanına ucuz, konforlu, güvenli ve anadolu misafirperverliğinde uçuşlar gerçekleştiren Anadolu Jet, kurumsal kimliği ve 36 uçaklık filosuyla kaliteden ödün vermeden hizmet sunmaya devam etmektedir. Hotel Finder farkıyla Anadolu Jet’in uçuran kampanyaları, seyahatlerinde uçak tercih eden kullanıcılara ucuz ulaşımın ayrıcalıklarını sunmaya devam edecektir.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı