Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 182 2

TurkNet’e Başvurdum

Çok uzun süredir TurkNet’ten haberim var. İllaki siz de duymuşsunuzdur, belki kullanıyorsunuzdur. TurkNet ile tanıştığımda 100 Mbps’e kadar 150 GB AKN’li internet veriyorlardı. Önce aktif altyapıda, sonra tüm kullanıcılarda AKN’yi kaldırdılar. Üstelik taahhüt de yok. Hep TurkNet’i deneyimlemek istedim ama artan şikayetler nedeniyle tereddüt ettim. Bir arkadaşım aylardır TurkNet kullanıyor ve memnun. Artık ben de denemeye karar verdim. Ancak sürekli yaşadığım ikametgah adresimde değil, öncelikle yılın birkaç haftasını geçirdiğim yazlıkta denemek istedim. Bir sorun olursa hemen iptal ederiz (umarım) 🙂

Her yaz mevsiminde 3 veya 4 ay yazlıkta sabit internete ihtiyacımız oluyor ve Türk Telekom’a fahiş fiyatlar ödeyerek 3-4 aylık paket alıyorduk; üstelik 8 Mbps’e kadar 50-75 GB AKN’li paketlere.

Az önce TurkNet’i aradım, yeni bir abonelik için kayıt yaptık. En kısa sürede sözleşmeyi imzalayıp göndereceğiz. Yazlık bölge olduğu için hız muhtemelen 8 Mbps’i geçmeyecek zaten. Yazlığımızın bulunduğu Edirne’nin Enez ilçesinin nüfusu köyleriyle birlikte 10 bin civarı, yazlık bölgesinde kış nüfusu yok denebilir. Tamamen sınırsız olması işime yarayacak gibi duruyor.

Sonuç olarak 16 Mbps’e kadar AKN’siz internet, 1000 dk her yöne konuşma paketini ayda 64,99 TL’ye aldım. Ayrıca bir defaya mahsus 30 TL kurulum hizmeti bedeli ödeyeceğim (Kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı verdim – Banka kartı veya kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı vermeyen abonelerde kurulum ücreti 60 TL). Taahhüt yok. Beğenmezsen paran iade, diyorlar. Arkadaşımın referans koduyla TurkNet aboneliği işlemimizi başlattık. İkinci ay interneti ücretsiz kullanacağım. Arkadaşım da 1 ay ücretsiz internet kazandı.

Bu konu, beni uzun süre sonra blog yazmaya itti. Umarım devamı gelir 😉

Gelişmeleri aktaracağım. Takipte kalın.

Not: Kesinlikle sponsorlu falan değil 🙂

İlginizi Çekebilir:  Sözleşmeyi Gönderdim, Onaylandı (TurkNet Başvurusu #2)



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“TurkNet’e Başvurdum” üzerine 2 yorum

  1. Ali dedi ki:

    TürkNet’e geçtiğimden beri gerçekten internet kullandığımın farkına vardım. Eski internetimle 60 GB’den sonra akk girip tüm zevkim alt üst oluyordu şimdi aylık 300 gb’ye yakın indirme yapıyorum banamısın demiyor. Hayırlı olsun.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Abone olmadan vazgeçebilirim 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı