Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 460 0

Sözleşmeyi Gönderdim, Onaylandı (TurkNet Başvurusu #2)

Geçen günlerde TurkNet’e başvuru yaptığımızla ilgili bir yazı yayınlamıştım. Sözleşmeleri çıktı alıp imzaladıktan sonra MNG Kargo ile karşı ödemeli olarak TurkNet’e gönderdik. Ertesi gün kargo TurkNet’e ulaştı ve bir sonraki gün de incelenip onaylandı.

TurkNet’e başvurduğunuz anda telefon ile TurkNet’e ulaşamıyorsunuz. Bu gerçekten çok kötü bir şey. Sözleşmeyi doldururken aklıma takılan bir şeyi, ne yazmam gerektiğini bilmediğim bir şeyi arayıp veya mevcut bir abone olmadığım için destek talebi gönderip soramadım. Twitter’da yer alan TurkNet Destek hesabından bazen sorulara yanıt veriliyor, oradan sordum. Neyse ki yanıt aldım (Daha önce sorduğum bir soruya yanıt alamamıştım).

TurkNet’e başvuru yaptıktan sonra, hemen ertesi gün (henüz abonelik sözleşmesini göndermeden) arandım ve adreste olup olmadığım soruldu. Aboneliği yazlığa aldığımız için adreste olmadığımızı belirttim (Bunu müşteri temsilcisine de belirtmiştim, kendisi adresten bağımsız olarak port kontrolü yapacaklarını söylemişti). Beni arayan teknik personel adreste olmam gerektiğini ve telefon hattı ile internet hattı çekimiyle ilgili işlemler yapacaklarını söyledi. Ben de kendisine tarih verdim, o tarihte gelecekler diye umuyorum.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.

Gelişmelerden haberdar edeceğim.

İlginizi Çekebilir:  WhatsApp mı, WeChat mi, Line mı?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı