Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 14.558 0

Mehmet Aydın: “Şarkıcı Sıla Evlenme Teklifimi Kabul Ederse Ödemeler Yapılacak”

Çiftlik Bank ülkemizin gündeminden düşmüyor. 80 bine yakın kişiden 511 milyon TL toplayan Çiftlik Bank‘ın CEO’su Mehmet Aydın, kayıplara karışmıştı. Mehmet Aydın’ın Uruguay‘a kaçtığı iddia edilmişti.

Dün sosyal medyada yayılan bir ses kaydının Mehmet Aydın’a ait olduğu iddia edildi. Ses kaydına göre Mehmet Aydın, hapse girmemek için Uruguay’a gitti. Devletin tüm mal varlığına el koyduğunu söyleyen Mehmet Aydın, kurdukları Bitcoin üretim sistemiyle tüm üyelere iade yapacaklarını söyledi. Yaklaşık 9 dakikalık ses kaydını dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Mehmet Aydın Tekirdağ'da Arsa Satıyor!
İlginizi Çekebilir:  Mehmet Aydın Açıklama Yaptı: "Büyük Geçmiş Olsun"

Instagram’da Mehmet Aydın ismi ve @ciftlikbankceo kullanıcı adıyla açılan profilde 15 Mart’tan beri açıklama şeklinde paylaşımlar yapılıyor. Profilin biyografi kısmında “Resmi Instagram hesabıdır. Bırakıp da kaçmadım. 21 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da gerekli açıklamayı canlı yayınla yapacağım.” ibaresi yer alıyordu. Şu an sadece “Resmi Instagram hesabı” yazıyor. Hesabın gerçekten Mehmet Aydın’a ait olup olmadığı hakkında kesinlik yok.

Hesaptan yapılan paylaşımlardan birinde: “Şarkıcı Sıla evlilik teklifimi kabul ettiği takdirde herkesin ödemesi pazartesi günü hesabında olacaktır. Sıla’nın sesimi duyması için yaptığı son paylaşıma ‘Sıla Büyük Başkanla evlen’ yazarak hesabımı etiketlemeniz yeterli olacaktır.” açıklaması yer aldı.

Bir başka paylaşımda ise: “Sesim Şarkıcı Sıla’ya ulaşana kadar kimseye ödeme yapılmayacak.” dendi.

Aynı hesaptan yapılan paylaşımlardan bazıları:

“Kimsenin parasını alıp da hiç etme gibi bir niyetim yok. En kısa zamanda üyelerimizin mağduriyeti giderilecek ve aynı şekilde %150 – %200 gibi kar kazanmaya devam edecekler.”

“Sizden ricam 21 Mart Çarşamba gününe kadar sakin olup beklemeniz. Şu anda yurt dışındaki yatırımları satıp ülkemizde daha büyük tesisler açmak ve mağduriyetinizin giderilmesi için çaba sarf ediyorum.”

“Tüm bunlar eski eşimin uydurmasıdır. Yurt dışıma çıkışımı fırsat bilerek medya ile birlik olup karalama kampanyası başlatmıştır. Kahrolsun kadınların kıskançlığı.”

“Paranızın hepsi değil ama yarıdan fazlası en geç 25 Mart’ta hesabınızda olacak. Sabredin.”

“Bana dolandırıcı diyenler hiç mi Instagram fotoğraflarına kanarak fıstık gibi kızla tanıştığınızı düşünüp buluşma ayarlayıp görüşmeye gittiğiniz kız kezban çıkmadı? Şimdi ben mi dolandırıcıyım fotoşop güzeli kızlar mı?”

“Kızlar siz de az değilsiniz ha normalde yüzüme bakmazsınız paraları duyunca DM atmalar, yürümeler ne iş ama ben Uruguaylı hatun alacam bilginize”




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı