Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 19.484 0

Mehmet Aydın Açıklama Yaptı: “Büyük Geçmiş Olsun”

Sosyal medyada Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın’a ait olduğu söylenen bir ses kaydı paylaşıldı.

Ses kaydında Mehmet Aydın, sisteme para yatıran herkes gibi mağdur olduğunu ve kaçmadığını, hakkını aramak için Uruguay’a gittiğini söylüyor. Devletin tüm mal varlığına el koyduğunu söyleyen Mehmet Aydın, kurdukları Bitcoin üretim sistemiyle tüm üyelere iade yapacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir:  Mehmet Aydın: "Şarkıcı Sıla Evlenme Teklifimi Kabul Ederse Ödemeler Yapılacak"
İlginizi Çekebilir:  Mehmet Aydın Tekirdağ'da Arsa Satıyor!

Ses kaydının Mehmet Aydın’a ait olduğu düşünülüyor ancak kesin bir bilgi yok. 8 dakikalık ses kaydını aşağıdan dinleyebilirsiniz.

(Ses kaydının yazıya dökülmüş hali aşağıda)

“Merhaba Çiftlik Bank ailesi ben Mehmet Aydın. Bugün 16 Mart 2018. Basında çıkan haberler iyice çığrını aşmış durumda. Bu haberleri yapan tüm kanallar, daha düne kadar bizim reklamımızı yaptı ve birçoğunuz da bu kanalların reklamlarını izleyerek bize üye oldu. Bu kanalları da suçlamıyorum, boş konuşmayı seven bir milletiz çünkü. Şirketimiz incelediniz. Devlete karşı boynumuz kıldan incedir. Gelin inceleyin dedik. Ancak yapılan incelemelerde hakkımızda haksız karar verildi. Bunun birçok sebebi var. Bunlardan en büyüğü ise basının içinde bulunan satılık kalemlerin bizi hedef tahtasına koyması oldu. Şirketimiz 18 ay boyunca tek bir kişiyi mağdur etmemiş, Türkiye’de 215 milyon lira yatırım yapmış ve bu yatırımları tüm belgeleriyle üyelerine sunmuştur. Bununla yetinmeyip bakanlığa bizzat kendim yalvardım, lütfen banka hesaplarımızı açabilmemiz için bize bir yazı verin bu kadar insan mağdur olacak dedim. Fakat beni dinlemediler. Onlara sadece tarım hayvancılık yapmıyoruz, incelediğiniz bu şirket dışında 7 şirketim daha var onları da inceleyin bitcoin üretimlerimizi de inceleyin dedim fakat onu dikkate almadılar. Bir yılda 15 kat değer kazanan bitcoin varlıklarımızı resmen yok saydılar. Her şeye rağmen umudumu yitirmedim, son ana kadar üyelerimizin yanında oldum. Bazı üyeler beni yalancılıkla suçladı, bazıları dolandırıcılıkla suçladı. Sırf bu inançsız insanlar yüzünden şu anda devlet tüm mal varlıklarıma el koydu. Üretim durdu, çiftliklerde 250’ye yakın hayvanımız yağmalandı. Bunu yapan kişiler televizyonda çıkıp “ben akrabasıyım” diye yalanlar attılar. Bu kişiyi inceleyin, benim akrabam değil. Üye bile olduğu şüpheli, üyeyim diyerek yağma için gelmiş birisi.

Size kısaca kendi hikayemi anlatacağım. Şu anda ortalıkta çok ağır ithamlar dolaşıyor.

31 Mayıs 1991 yılında Bursa’da doğdum. Aslen Giresunluyum. Baba tarafım, amcalarım hepsi hayvancılıktan gelme bir aile. Benim çocukluğumun önemli bir kısmı Giresun’da amcamların yanında geçti. İlk ve ortaokulu Bursa’da Cavit Çağlar İlköğretim Okulunda okudum. Daha sonra Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesine başladım. Maddi imkansızlıklar yüzünden okulı bırakıp açık öğretim lisesine devam ettim. Çalışıp eve ekmek götürmek için bıraktığım okul hayatından iş hayatıma geçiş yaptım. Öncelikle bir kafede garson olarak çalıştım. Daha sonra, basında çıkan bulaşıkçılık yaptığım yer olarak bilinen restoranda çırak olarak mutfağa giriş yaptım. İki ay çalıştıktan sonra garson olarak çıktığım kafeye aşçı olarak geri girdim. Bunun dışında basında söylendiği gibi çıplak gösteren gözlük sattığım kesinlikle hayal ürününden ibarettir ve iftiradır. Rap müzikle uğraştığım doğrudur, sahne adım Eren Çakar’dır. İnsanlar Mehmet Aydın adımın sahte olduğunu bile söylediler. 2016 Ağustos’ta Bursa’da 10 bin TL sermaye ile Çiftlik Bank’ı kurdum. 2 ay boyunca gelen paraları biriktirdim ve Karacabey’de 100 başlık çiftliği kurdum. Daha sonra 1 ay içinde İnegöl’de 250 başlık çiftlik açtık. Bu sırada dünyayı kasıp kavuran bitcoin ile tanıştım ve bu alana yoğunlaşmaya başladım. Çiftlik Bank’ın ünlenmesiyle birlikte mafyamız da eksik olmadı. Bursa’da mafya geçinen Ebubekir Kahraman ve Sebahattin Kahraman ofisimi bastı ve para istedi. Öncesinde verdiğim paralar yetmiyormuş gibi tüm paramızı gasp etmeye kalktılar. Buna boyun eğmeyip ofisi İstanbul’a taşıdık. İnsanları uzak tutmak için 10 tane koruma ile gezdim. Kendi canımdan korktuğum için değil, insanların parasını ve hakkını savunmak için.

Daha sonra Savaş Yıkılmaz, Ahmet Furkan Ferman şirkete yönetici olarak girdiler. Onlarla bir plan hazırladık. Çiftlik Bank Türkiye sorumlusu olacaktı. Ben ise diğer ülkelerde organizasyonu büyütecektim. Yaptıkları bu hizmet karşılığında onlara yaklaşık %5 ortaklık verdim. Bunun dışında aldıkları başarı primleri falan da vardı. Ama bu hainler verdiğim parayı beğenmeyip birçok yolsuzluk yaptılar. Her ikisi de ikişer üçer lüks araçla günlerini gün ediyor, her geçen gün şirketi felakete sürüklüyordu. Bu haberler kulağıma geldiğinde çok geçti. Şirketten yolsuzlukla 10 milyon lira para çaldıklarını tespit ettik. Tam buna üzülürken bir de babam dediğim adam Hakan Soysal’ın yapmış olduğu yolsuzluklar ortaya çıktı. Bu darbeden sonra psikolojim iyice bozuldu, kime güveneceğimi şaşırdım. Yaklaşık 30 milyon lira yolsuzluk yapılmış. Eşimle ayrılmama, evliliğimin bitmesine sebep oldu. Boşanmak için 20 milyon TL tazminat istediler. 80 bin TL nafaka talep edip basına 5 bin TL istedik vermediler dediler. Bu kadar yalancılıkla, hainlikle, entrikayla daha fazla uğraşmak istemedim. Herkesin hakkını ödeyebilmek için Türkiye’de cezaevinde kalmak yerine Uruguay’da işlerime devam edip insanlara haklarını iade etmek için sonuna kadar çalışacağım. Her zaman söylediğim bir söz var; ticaret yapıyoruz, karı da var zararı da var. Bir gün batarsak şirketin tüm varlıkları üyelerimizindir. Bu şimdi söylediğim bir söz değil, önceden de söylüyordum. Benim sözüm söz, devlet şu an tüm mal varlıklarıma el koydu. Bunları satarak insanlara iadelerini yapacaktır. Kalan kişilere de benim sözümdür, kalan kişilerin ödemeleri bitcoin ile mevcut üretimlerimizden yapılacaktır.

Herkese büyük geçmiş olsun diyorum. Sistemdeki herkes bizim ortağımızdır. Kara da zarara da hepimiz ortaktık. İşin sonunda sadece ben ve ekibim zarar gördü. Üyelerimiz zarar görmediği gibi bizi suçladılar. Canınız sağ olsun yine de. Bütün iadeleri yapacağım. Onda hiç şüpheniz olmasın. Ama 2 yıl sürer, ama 3 yıl sürer bir şekilde yapacağım. Herkese sevgiler, saygılar. Görüşmek üzere.”




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı