Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Film-Sinema 493 0

The Witcher Dizisi

Son dönem içerisinde hayatımıza giren ve en beğenilen oyunlar listesinin ilk sıralarına göz diken The Witcher kısa sürede bu kadar beğenilmesi ve hayran kitlesine sahip olması neticesinde dizi olarak hayatımıza girmeye hazırlanıyor.

Oyun piyasasında binlerce oyun yer almaktayken bu binlerin arasından en başarılı şekilde sıyrılarak yükselen The Witcher serisi, oyun alanında elde etmiş olduğu başarıyı şimdi de dizi sektöründe sergilemeyi planlıyor. İşte The Witcher severleri mutluluktan havalara uçuracak olan haberi açıklıyoruz. The Witcher, Netflix dizisi olarak hayatımızın baş köşesine kuruluyor.

Oyunun temeline bakılacak olursa, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından gün yüzüne çıkarılan kitap serisinden uyarlanarak hayatımıza giren The Witcher serisi 3. oyunu ile dünya çapında büyük bir başarı elde ederken CD Projekt RED’in para kasalarını tıka basa doldurdu. Yine Polonyalı bir şirket olan Platige Image firması dizinin tüm aşamalarını bizzat gerçekleştirecek ve dizini dili İngilizce olacaktır.

Netflix bu büyüleyici gelişmelerden etkilenmiş olacak ki en kısa süre içerisinde dizi projesine dair tüm çalışmalarının başlaması yönünde biraz aceleci davranıyor. Diğer yandan ise The Witcher serisi Netflix dizisi olduğu takdirde kesinlikle oyunu değil asıl kitabı baz alarak dizinin çekimlerinin gerçekleşeceği belirtilmektedir. Kitabın yazarı olan Andrzej Sapkowski ise dizide yaratıcı danışman olarak görev alacaktır.

İlginizi Çekebilir:  İnternetin Hayatımızda Yeri



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı