Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 3.181 0

Alibaba’da 15 Dakikada 5 Milyar Dolarlık Satış Gerçekleşti!

Çinli alışveriş sitesi Alibaba, 15 dakikadan daha kısa sürede 5 milyar dolarlık satış gerçekleştirerek rekor kırdı.

E-ticaret her geçen gün büyümeye devam ediyor. Klasik ticaret, yerini elektronik ticarete bırakıyor. Çin’in ve dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden birisi olan Alibaba da bu durumu bizlere gösteriyor. 11.11 (Bekarlar Günü) kampanyası dahilinde birçok yurt dışı alışveriş sitesinde kampanyalar düzenlendi. Türkiye’de de N11’de bu kampanya vardı.

11.11 kampanyalarından birisi de Alibaba’da gerçekleşti. Çin’de ‘Bekarlar Günü’ olarak adlandırılan 11 Kasım tarihinde özel indirimler yapan şirket, günün ilk 15 dakikasında yaklaşık 5 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi.

Bu yıl Alibaba’da 11.11 kampanyasında ilk 15 dakikasında yapılan alışveriş sayısının, 2015 yılındaki kampanyada 1 saatte yapılan işlem sayısından daha fazla olduğu açıklandı. Çinli dev şirketten alışveriş yapanların tümü, ilk 15 dakikalık sürenin ilk 30 saniyesinde mobil cihazlarını kullandı. 2016 yılına göre iki katı satışın gerçekleştiği günde saniyede 325 bin işlem gerçekleştirildi.

Alibaba, Bekarlar Günü’nü tıpkı ABD’deki Black Friday günleri gibi bir tüketim çılgınlığı dönemine çevirmek istiyor. Ve görünen o ki bu yılda hızlıca ilerliyor. Ayrıca Alibaba, geçen yıl sadece 24 saatte 17,8 milyar dolar gibi bir satış gerçekleştirmişti. AliExpress alışveriş sitesi de Alibaba Group’a ait.

İlginizi Çekebilir:  Yurt Dışı Alışverişlerinde Sınır Düşürüldü!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı