Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 571 0

Teknoloji Devi ASUS’tan Yeni Canavar: Zenfone 4 Max

ASUS, Zenfone serisine yeni duyurduğu 4 Max modelini ekleyerek harika bir iş başardı. Bataryasıyla çoğu teknoloji eleştirmeninin beğenisini kazanan Zenfone 4 Max modeli büyük ses getirdi. Telefon ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

ASUS, tam bir fiyat bölü performans ürünü olan orta segment cep telefonu Zenfone 4 Max’in duyurusunu yaptı. Orta segmentte rakiplerine göre 5000 miliamperlik bataryasıyla üstünlük sağlıyor. Bu demek oluyor ki, ASUS telefon değil, adeta şarj gerektirmeden uzun süre dayanabilen bir “canavar” üretmiş. Cihaz güç tasarruf modu olan PowerMaster da büyük beğeni topladı. ASUS Z4M iki farklı model ile gelecek. İlk modelinde 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 ile gelirken, diğer modelinde diğer modelin işlemcisinin “ağabeyi” olan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430 ile gelecek. İlk modelin RAM’i 2 GB olarak gelirken diğer modeli 4 GB RAM ile gelecek. 64, 32 ve 16 GB depolama seçenekleri sunacağı söylentiler arasında.

Şarj konusuna geldiğimizde 4 saatte tam olarak şarj edebileceğiniz bir telefon olan Z4M’i 15 dakika şarj ederek 3 saat telefonla konuşabilirsiniz. Ayrıca sunduğu görüş alanı 120 derece olan 13 megapiksellik çift kamerası da cabası. Sanılanın aksine telefon Android OREO ile değil, Android Nougat ile gelecek. 1080p HD kalitesine sahip 5,5 inç boyutundaki IPS ekran uzun süre kesintisiz video izlemenizi sağlıyor. Ön kamerası ise 8 megapiksel.

Yurtdışındaki fiyatı 235 dolar, yani yaklaşık 840 TL ediyor. Fiyatının üzerinde bir performans sunan bu telefon yüksek ihtimalle ülkemizde eklenen vergilerle 2000 TL gibi bir fiyatı bulacaktır.

İlginizi Çekebilir:  Milyonlarca Kullanıcıya Telefon Rehberi Şoku



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Mustafa Kaçar {Mustafa Kaçar}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı