Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 1.073 0

İnternetteki En Gereksiz 5 Site (+1 Bonus)

İnternet dünyası her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bazen karşımıza gereksiz, hiçbir amacı olmayan siteler çıkabiliyor. Bu yazımda internet dünyasının gereksiz 5 sitesini sıraladım.

5- Bilgisayarım Açık mı?

Bu siteye girdiğinizde sadece “Yes” kelimesiyle karşılaşıyorsunuz, bu da “evet” anlamına geliyor. Böylelikle bilgisayarınızın açık olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. Ancak yazı hiçbir zaman “No (hayır)” olmuyor. Akıllı telefondan veya tabletten girseniz bile “Yes” kelimesi sizi karşılıyor. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

4- Bilgisayarım Yanıyor mu?

Beşinci maddedeki ile aynı mantıkta çalışan bir site ancak bu siteye girdiğinizde “No (hayır)” kelimesini görüyorsunuz. Bu da bilgisayarınızın yanmadığı anlamına geliyor. Bu site olmasa bilgisayarımız yanıyor sanabilirdik. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

3- Heeeeeeeeey! Hooooooooo!

Bu sitenin hiçbir amacı yok. En azından yukarıda saydıklarım sayesinde bilgisayarınızın durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyordunuz. Siteye girdiğinizde sizi “Heeeeeeeeey!” yazısı karşılıyor ve “Heeeeeeeeey!” sesini duyuyorsunuz. Hemen ardından site sizi hooooooooo.com’a yönlendiriyor ve burada da “Hooooooooo!” yazısı ile sesiyle karşılaşıyorsunuz. Bu döngü hiç sonlanmıyor. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Koşan Köpekçikler

Siteye girdiğinizde renkli yazıların üzerinde amaçsızca koşan köpekler sizi selamlıyor. Güzel bir melodi eşliğinde köpekler koşuyor. Sayfayı uzaklaştırdığımda değişik atraksiyonlarla karşılaştım, siz de deneyin bakalım. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

1- Rastgele Renk

Bu siteye girdiğinizde ise rastgele bir renkle karşılaşıyorsunuz. Bütün ekran tek renk oluyor. Denemek için sayfayı yenileyebilirsiniz. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bonus: Kek Köpek vs Hediye Kedi

Bu siteden hiçbir şey anlamadım. Ne olduğunu bilmiyorum. Güzel bir melodi var. Burada lafı size bırakıyorum. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca bu site bazen geç açılıyor, beklerseniz açılacaktır. Adamlar SSL sertifikası* bile almışlar. 🙂

İlginizi Çekebilir:  Spotify Premium ücreti değişti! İşte zamlı fiyatlar

* SSL sertifikası, kısaca, sunucu ile kullanıcı arasındaki veri akışını şifrelemeye yarar. Böylelikle veriler güvenli hale gelir.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı