Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 1.615 3

LG G4 için 8.500 mAh Batarya Üretildi!

Zerolemon isimli batarya ve şarj cihazı üreticisi, LG G4 için geliştirdikleri 8.500 mAh pil kapasitesine sahip bataryayı açıkladı.

Günümüzde akıllı telefonlar, yepyeni özellikler kazanıyor ve her geçen gün yepyeni teknolojiler telefonlara uyarlanıyor. Ancak telefonlar güçlenirken, bir yandan da batarya sürelerinde azalmalar yaşanıyor. Firmalar telefonlarını inceltmek uğruna, batarya sürelerinden taviz veriyorlar. Örneğin, 2 yıl önce tanıtılan LG G2’de 3.000 mAh batarya bulunuyor. Daha tanıtılmasının üzerinden birkaç ay geçen LG G4’te de 3.000 mAh batarya bulunuyor.

Hal böyle olunca da, akıllı telefonlar için ya yedek batarya ya da telefonunuzun bataryası çıkartılamıyorsa powerbank taşımanız gerekiyor. Ancak arka kapağı açılabilen ve bataryası çıkabilen telefonlar için üretilen özel bataryalardan kullanarak telefonunuza daha uzun batarya ömrü sağlayabilirsiniz.

Zerolemon firmasının ürettiği batarya ile, LG G4’ün sahip olduğu 3.000 mAh’lık batarya 8.500 mAh değerine yükseliyor.

LG‘nin düşük ışıkta bile daha gerçekçi sonuçlar veren kamerasıyla öne çıkan G4 modelinde 3.000 mAh pil kapasitesi mevcut. Zerolemon firmasının bataryası neredeyse bunun üç katı kadar. 8.500 mAh kapasiteli batarya ile %100 şarja yaklaşık 2 – 3 saat içerisinde ulaşıyor.

Tek dezavantajı ise telefonunuzun çok daha kalınlaşması ve ağırlaşması. ‘Ne kadar dezavantajı olabilir ki?’ diye sorarsanız da şöyle açıklayabiliriz. Cihazın 9.8 mm olan kalınlığı 21.3 mm‘ye, 155 gram olan ağırlığı ise 178 grama çıkıyor.

lg g4 8500 mah batarya

Amazon üzerinden 59.99 dolar fiyat ile satışa sunulan bu bataryayı, çakma bataryalar ile karıştırmamak gerek. Zerolemon gibi uzman bir firma tarafından üretilen bataryayı takmak için G4’ünüzde bulunan 3.000 mAh değerindeki bataryayı da çıkarmanız gerektiğini unutmayın. Yani bu size toplam olarak 11.500 mAh batarya yapar!

Ürüne Amazon üzerinden buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  iOS 8 ile Gelen Tüm Yenilikler



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“LG G4 için 8.500 mAh Batarya Üretildi!” üzerine 3 yorum

  1. Çağrı Mustafa ALKAN dedi ki:

    Açıkçası 10400’lük bir taşınabilir şarj cihazı hem daha uygun hem de bir çok cihazı şarj edebilir. Yine de kayda değer bir gelişme olduğunu belirmeliyim.

  2. berkant dedi ki:

    Bana da biraz pahalı geldi.

  3. Emre dedi ki:

    Fiyatı biraz pahalı sanki…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı