Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Kişisel 403 0

Telefonlar, Telefonluk Özelliğini Kaybediyor

Artık telefonlar telefon olma özelliklerini kaybediyorlar. Artık telefonlarla görüşme yapmak ve mesajlaşmak yerine onlarca oyun indirip oyun oynuyoruz, internette geziniyoruz, internet sitesi tasarlıyoruz, blogumuza içerik giriyoruz (şu an benim de yaptığım gibi). Telefon aslında nedir? 
Eskiden sesli görüşme yapabilmek ve yazılı mesaj atabilmek adına kullanılan cep telefonları günümüzde daha farklı özelliklerde de kullanılmaktadır. Örneğin; son zamanlarda herkesin kullandığı akıllı telefonlar ile internet bağlantısı kullanılarak online alışveriş yapılabilmekte, görüntü konuşma gerçekleştirilebilmekte çeşitli oyunlar oynanabilmekte ve sosyal paylaşım sitelerinde girerek ücretsiz iletişim kurabilme şansına sahip olunabilmektedir. Bunlar sadece bazıları. Artık bilgisayarda yaptığımız her şeyi, “akıllı telefon” ismini alan cep telefonlarından yapabiliyoruz.

Teknoloji de bir yerde durmalı bence. Bir firma dünyanın en iyi telefonunu çıkarır ondan 2 hafta sonra başka bir firma son telefondan daha iyisini yapar. Tüm hayat böyle sürüp gidecek mi? Daha iyisi, ondan da iyisi, daha da iyisi, en iyisi diye… O zaman teknolojinin bir sonu gelmez böyle olsa (ki olmuyor da değil). Bence telefonlara bu kadar özellik yeter daha fazlasına gerek yok diyeceğim ama harika bir akıllı telefona sahip olmak güzel bir şey. Yenisi çıkınca onu almak istiyoruz, daha iyisi çıkınca da yenisini… O zaman yılda en az 1 kere telefon mu değiştireceğiz? Hayır… Bu yazı pek okunacak yazı olmadı sanki ama her neyse arkadaşlar. Sonuç olarak teknoloji çok gelişmemeli bence. Her şey bu kadar kolay olmamalı… 
İlginizi Çekebilir:  AramaMotoru.com 4. SEO Eğitiminin Ardından



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı