Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





[Çözüldü] LG G2 Cihazımdan Memnun Değilim!
Kişisel 1.584 8

[Çözüldü] LG G2 Cihazımdan Memnun Değilim!

Merhaba arkadaşlar. Bu yazım kişisel kategorisinde olacak. Benim telefonum LG’nin G2 modeli. İlk aldığım zamanlar çok memnundum. Daha alalı en fazla 6-7 ay oldu ve telefonun kamerası artık hiç iyi çekmiyor. Video çekerken odaklayamıyor, fotoğrafı çok uzun sürede çekiyor. Ve şu an Chrome’u açtım ve Blogger’a bu yazıyı giriyorum telefonumdan. Telefon yanıyor. Parlaklığı arttırmaya çalıştığımda parlaklık %80’de kalıyor ve şu uyarıyı alıyorum:
Düzenleme (23.01.2014) : Telefonum ne olduysa düzeldi, şuan tıkır tıkır çalışıyor 🙂 Kasma, donma olmuyor. Şarjımın çabuk bitmesine bir şey denemez, bazen 2 saat aralıksız telefonu kullandığım oluyor ama genelde en az 1 gün gidiyor şarjım. Bu yazıyı yazdıktan birkaç hafta sonra falan bir yazılım güncellemesi geldi, sanırım bu sorunlar bu güncellemeyle giderildi.
Şu an sadece Chrome açık ve 3G kullanıyorum. 333 MB RAM boş. Eskiden telefonumu çok seviyordum. Hiçbir oyunda kasmıyordu. Mesela Asphalt 8’de. Artık HayDay’de ve Clash of Clans’ta bile çok ısınıyor (ama kasmıyor). Düşünün şu an bile yanıyor telefon.
Yakında LG’nin yeni amiral gemisi G3’ü almayı düşünüyordum ama bir süre sonra G3’te de bu tarz sorunların olacağını düşünüyorum ve almaktan vazgeçtim.
Bir de şu var (çok önemli değil ama): LG Türkiye’nin resmi Facebook sayfası sorulan soruların hiçbirine cevap vermiyor. Yani anlayacağınız hiç ciddiyet yok. Ne gönderilerin altına yorum olarak yazdığım sorulara ne de mesaj olarak gönderdiğim sorulara cevap yok.
Şarjım da çok çabuk bitiyor artık. Yaklaşık 3 saat önce teledonumu şarjdan çıkardım. Yarım saate yakın Facebook’ta dolaştım, azıcık meaajlaştım, yarım saat falan HayDay oynadım ve siteme bu yazıyı girdim. Şu an şarjım %56. Bu böyle olacaksa ne işime yarar telefon? Onu bunu bırakın batarya da çıkarılmıyor. G3’ün bataryası da G2 ile aynı ve 3000 mAh. Bu batarya G3 için kesinlikle yetersiz. Koskoca ekran zaten en azından bi 3500 yapsaydınız bataryayı. En azından G3’te batarya çıkarılıyor da yedek batarya taşıyabiliriz. Bir de kablosuz şarj diye bir şey varmış ona da bakılır da ben G3 almayacağım şahsen.
Neyse arkadaşlar çok uzatmayayım. Ben alırken G2 çok güzel gözüküyordu gözüme zaten o yüzden aldım. Ancak telefon bu, arada sırada olur diyerek geçiştiriyorum. G3, dünyanın ilk 5.5 inç Quad HD ekranına sahipmiş bu arada.
Bu yazı, en son 22.08.2015 tarihinde saat 03:58’de düzenlenmiştir.
İlginizi Çekebilir:  Mim - #HayallerimVar



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“[Çözüldü] LG G2 Cihazımdan Memnun Değilim!” üzerine 8 yorum

  1. Anonymous dedi ki:

    G2 var bende alalı 2 ay oluyor kardeşim bir problem yok. Bence yanlış bir başlık. Direk tak LG almayın.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Merhaba ben G2’yi 6-7 aydır kullanıyorum. Belki daha bile fazla süredir. Zaten yazı “Kişisel” kategorisinde. Direk “LG Almayın!” başlığı bence de pek olmadı birazdan değiştireyim bari. Yorumun için teşekkür ederim.

  2. Kaan Ayyıldız dedi ki:

    Ben iPhone 5c almayı düşünüyorum. Sence iyimidir? Veyahutta bir telefon tavsiyen varmıdır? LG G3 arkadaşım aldı ve senin sorununu yaşamıyor.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Farkındaysan benimki G2. Ve ne kadar süre önce aldı bu da önemli bence. G2 son 1 aydır falan böyle. Format ta attım ama olmadı. Bana sorarsan iPhone 5C çok iyi değil. İstersen iPhone 6’yı bekle. Ben Apple’ı pek sevmiyordum ancak artık Apple’a kayabilirim.

  3. Anonymous dedi ki:

    Telefonunu tamir’e yolla.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Artık LG ile işim olacağını sanmıyorum. Ben memnun değilim LG’den.. Yani en azından G2 modelinden..

  4. Anonymous dedi ki:

    Xperia z2 yi araştır 🙂 veya iphone 6 yı bekle telefon alıcaksan önerilerimdir.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Zaten G2’yi alırken iki seçenek daha vardı. Biri Xperia Z2 idi. Keşke onu alsaydım.. Su altında fotoğraf çekmedim en azından..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı