Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 294 0

Boşanma avukatının önemi

Günümüzde evlenmelerden daha fazla boşanmaların yaşandığını hepimiz biliyoruz. Evlilik gibi boşanmaların da olabilirliğinin kabul edilmesi sebebi ile boşanma oranlarında bir hayli artış oldu. Gerek kadın gerekse erkek için boşanma söz konusu olduğunda boşanmak için iyi bir avukat arayışı başlamaktadır. Bu durumda da boşanma avukatının önemi ön plana çıkmaktadır.

Boşanma avukatları da diğer avukatlar gibi sorun yaşanan olayda bilir kişi olarak hareket ederek müvekkilinin savunmasını yaparak olayı en kısa zamanda sonuçlandırmak için çaba sarf etmektedirler. İyi bir boşanma avukatı boşanma sürecini olabildiğince hızlandırabilir. Bu sebeple de her avukatın boşanma avukatı olarak tercih edilmemesi gerekir. Peki boşanma avukatı seçilirken nelere dikkat edilmelidir? Öncelikli olarak boşanma avukatının daha önceki davalarda göstermiş olduğu başarılar değerlendirilmelidir. Avukat ile ilgili detaylı araştırma yapıldıktan sonra davayı bu kişiye devretmeden önce kendisiyle detaylı olarak konu hakkında görüşülerek fikir danışılmalıdır. Davada bir bir taraf suçlu, diğer taraf suçsuz olsa da yapılacak olan savunmalar tam tersi olarak da ilerleyebilir. Bu sebeple elinizde bulunan belgelerinizle varsa geçimsizliğinizi ispat edecek şahitlerle beraber avukat ile bir görüşme düzenlemenizde fayda var. Bu görüşme davanın seyri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir adımdır.

Boşanma avukatı ücretleri değişiklik gösterebilmektedir. Her dava avukatı gibi, boşanma avukatları da kendilerince belirledikleri ücretler üzerinden işlerini yapmaktadırlar. Bu ücretlendirme davaya göre farklılık göstereceği gibi kişiden kişiye göre de değişebilir. Eğer yakın tanıdıklarınızda avukat varsa onların aracılığı ile yönlendirilmeniz fiyat konusunda olumlu sonuç almanızı sağlayabilir. Her şeyden önce avukatınızın güvenilirliği çok önemlidir. Almış olduğu eğitime göre de avukat tercihinizi yapabilirsiniz. Kendine güvenen, sesi gür çıkan bir avukat sizde güven oluşturacaktır. Aynı zamanda karşı tarafın avukatına göz dağı vermek için de avukat seçimi oldukça önem arz eden bir konudur. Avukatlar her dava aşamasında ayrı ücret talep edebilirler. Bu durumun önceden konuşulması ve sizind e buna göre kendinizi ayarlamanız gerekebilir. Avukatlarla bir sözleşme söz konusu değildir. Memnun kalmadığınızda avukat değişikliği de yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Kocaeli Tercüme Büroları



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı