Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 132 0

Özel İndesit İstanbul servisi

Servis elemanlarımız ile birlikte artık hafta sonu da sizlere hizmet vermeye başladık. Hafta içi çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve insanlar bizlere hafta sonunda da ulaşmak istiyorlar, bizler de daha kaliteli hizmet verebilmek ve hafta sonu da sizlerin mağduriyetini gidermek adına hizmetlerimize devam ediyoruz.

Hafta içi yoğun olan firmamız bu yoğunluğu biraz olsun azaltmak adına hafta sonu da çalışmalarına başladı ve müşterilerimiz bu çalışmalardan oldukça memnun. İnsanlar hafta sonu bozulan ürünlerinin derdine düşmek istemiyor bu yüzden hızlı bir şekilde servis hizmetlerinin gerçekleşmesini istiyorlar. Bizler de bunu en iyi şekilde hesaplayarak hafta sonu da çalışalım şeklinde karar aldık ve fazla mesaileri ile bizlere destek çıkan ekip arkadaşlarımız da anlayışla karşıladılar.

Daha çok çalışarak sizlere daha iyi ve daha fazla hizmet vermek adına ekibimiz ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz ve sürekli yenilikler yaparak sizleri firmaya bağlı tutmaya çalışıyoruz. Hedeflerimiz arasında siz değerli müşterilerimizin çok daha uygun fiyatlara hizmet alması var ve bu hedefimize de kısa sürede ulaşacağız.

Şimdilik giderlerimiz çok fazla ancak bu dengeye geldiği an fiyat listemizde bir düzenleme daha yapacağız. Bünyemize kattığımı teknolojik ürünler sayesinde servis hizmetlerimizin kalitesi biraz daha artıyor ve bu kaliteyi her geçen gün biraz daha yükseltmek de bizim işimiz. İndesit marka ürünleriniz için bizlere ulaşabileceğiniz telefon numaralarını da bir kez daha hatırlatalım: 444 7 856.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı