Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 74 1

Fenomen Olmanın Kolay Yolları Nelerdir?

Günümüzün popüler sosyal medya sitesi olan Instagram’da herkesin isteği daha fazla takipçiye sahip olmaktır fakat bu o kadar da kolay değildir. INSTAKIB adındaki yeni keşfetmiş olduğum sitede takipçi kazanımı daha kolay gözüküyor. Ben bu site hakkında biraz araştırma yaptım ve test ettim. Gördüğüm kadarıyla çok profesyonel çalışan bir site ve güvenilir bir site. Bu yüzden bu sitenin çok kaliteli bir site olduğunu düşünüyorum. Takipçi sayısı az olan ya da daha fazla takipçi isteyen herkese tavsiye ederim. Bu profesyonel ajanstaki alışverişin nasıl işlediğini size anlatayım.

Öncelikle bu sitede alışveriş yapmak çok kolay kredi kartı ile yapılıyor dilerseniz 12 taksite kadar banka havale/EFT yoluyla yapabilirsiniz.

Beğeni İçin: Bu sitede beğeni de kazanabilirsiniz aynı şekilde işleminizi yaptıktan sonra size SMS yoluyla “bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” gibisinden bir mesaj geliyor ve yaklaşık 5 dakika sonra firmadan bir SMS daha aldım. O mesajda ise “işleminiz tamamlanmıştır” yazıyor ve sonra Instagram’da paylaştığınız fotoğrafta beğeniler otomatik olarak yansıyor ve ben bu siteyi biraz daha test etmek için acele etmek istemedim bu yüzden verdikleri hizmeti bir kaç gün kullandım ve hiç bir sıkıntı göremedim.

Takipçi İçin: İstediğiniz şey Instagram takipçi satın almak ise bu alışveriş sisteminin nasıl olduğunu da size anlatmak isterim. Takipçi paketlerine göz gezdirirken tıkladığım paket için bir e-posta geldiğini fark ettim. Instagram takipçisini satın aldıktan hemen sonra istediğim kadar takipçinin saniyesinde geldiğini gördüm ve bu gördüğüm şey beni epey şaşırtmıştı. Açıkçası bu kadar profesyonel ve kurumsal çalışan bir site olmasını beklemiyordum. Hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadan istediğim şeyi elde ettim. Hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde oldu. Kendilerine yaptıkları bu hizmet için bizzat teşekkür ettim ve takipçi ihtiyacı olan tanıdıklarıma ısrarla bu siteyi önerdim. Eğer takipçi sayınızdan şikayet ediyorsanız ve bir anda büyümek istiyorsanız bu site sizin için biçilmiş kaftan hemen ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

İlginizi Çekebilir:  Deep Web - Sonsuz Bilgi

Bu reklamın sorumluluğu Anıl Şenyurt – Blog’a ait değildir. 




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Fenomen Olmanın Kolay Yolları Nelerdir?” üzerine 1 yorum

  1. arda dedi ki:

    evet denedik ve gerçekten instagram takipçi konusunda başarılılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı