Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 566 1

indir.com İngilizce Yayın Hayatına Başladı

Türkiye’nin popüler teknoloji sitelerinden biri olan 2011 yılında yayın hayatına başlayan indir.com yurt dışına açılıyor.

2011 yılında Windows programları ile sektöre giriş yapan site daha sonra ihtiyacın artmasıyla birlikte Mac, iOS ve Android içeriklerine de yer vermeye başladı. Böylece yazılım, uygulama ve oyun indirme alanında Türkçe en büyük kaynaklardan biri haline geldi. Güncel teknoloji haberlerini de takip edebildiğiniz site, artık İngilizce de yayın yapmaya başlıyor.

İmza İnternet Teknolojilerine çatısı altında yayın hayatına devam eden indir.com‘da 100 binden fazla Türkçe içerik yer alıyor. Bu içeriklerin 80 bini program ve uygulamalarla ilgili, geri kalanı ise teknoloji haberlerinden oluşuyor.

Bir süredir İngilizce yayın yapmak için hazırlık yapan indir.com, 21 Aralık 2018 itibarıyla en.indir.com adresinden İngilizce yayına başladı. Şimdiden 1000’den fazla İngilizce içeriğe sahip olan sitenin hedefi, kısa süre içerisinde 20 bin İngilizce içeriğe sahip olmak.

Türk Girişimcilere Destek

Türk girişimcilerin yurt dışına yönelik yazılımlarına ve uygulamalarına öncelik verdiklerini belirten İmza Teknolojileri Kurucu Ortağı Hasan Yaşar: “İmza Teknolojileri olarak Türk girişimciler tarafından hazırlanan projelerin yabancı pazarda tanıtılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Türk yazılım ve oyun projeleri yurt dışında ne kadar başarılı olursa sektörümüz o kadar genişler.” dedi. İngilizce içerik üretmenin yeni bir tecrübe olacağını, bu alanda elde edilen bilgi ve tecrübeler doğrultusunda başka dillerde de yayıncılık yapmayı hedeflediklerini belirten Yaşar: “Bugüne kadar indir.com’u hazırlarken birçok insanın ve kurumun desteğini kazandık, yurt dışı sektörüne açılma sürecinde de bu desteklerin devamlılığının geleceğine inanıyoruz. Yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

İlginizi Çekebilir:  Instagram'a Mesaj Özelliği



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“indir.com İngilizce Yayın Hayatına Başladı” üzerine 1 yorum

  1. Hasan Yaşar dedi ki:

    Desteğin için teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı