Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 957 0

Güvenliğiniz İçin Tek Kullanımlık Sanal Kart: PayKwik

Dünya genelinde çoğu ülke de kullanılan Paykwik bir sanal karttır. Türkiye genelinde çoğu kişi internet üzerinden alışveriş yaparken bilgilerini paylaşmak istemiyor. Bu imkân sayesinde kişiler Dünya’nın her bir yanında alışverişini güvenlikle yapabilir.

Paykwik kartı tek kullanımlık bir karttır. Tıpkı kredi kartında olduğu gibi 16 haneli bir karttır. Tek seferde kullandıktan sonra bir daha kullanamazsınız. Paykwik kullanıcıları her geçen gün artış gösteriyor. Çünkü online alışverişlerde veya oyun satın alırken firmalar sizin tüm bilgilerinizi görebiliyor.

Bu nedenle kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen insanlar Paykwik kullanarak bilgi vermeden alışverişini sürdürebiliyor. Bu avantajın yanı sıra kişiler bu sanal kart ile ödemeyi kullanarak kendilerini de güvende hissediyorlar. Çünkü Kredi Kartı ile yapılan her ödeme de içinize bir şüphe doğabilir. Eğer limitiniz de yüksek ise ödeme konusunda vazgeçebilirsiniz. Bu yüzden de satıcı müşteri kayıp etmektedir. Tüm bunları göze alarak tasarlanan bu teknolojik yenilik günümüzde çoğu insan tarafından kullanılmaktadır. Eğer sizde alışveriş yaparken Kapıda ödeme ya da Kredi Kartı ile ödeme seçeneklerini seçmeyecekseniz Paykwik ile kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Paykwik satın almak çok kolay bir işlemdir. İnternet üzerinden resmi hesap aracılığı ile kredi kartınızdan istediğiniz miktarda parayı Paykwik‘e yönlendirebilirsiniz. Bu sayede bilgilerinizi paylaşmak istemediğiniz ya da güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle alışverişler için kullanılan bu kart sanal kart olmasından dolayı başka herhangi bir yerde kullanamazsınız. Alışveriş ödeme yerlerinden Paykwik ile öde yazan yerden ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Her alışveriş tutkunun da bildiği gibi Paykwik Epin olarak da biliniyor. Epin, Elektronik Kişisel Kimlik demektir. Yalnız bu kart içerisinde herhangi bir bilginiz yoktur. Sadece kredi kartı ile içerisine para aktararak basit bir kullanıma sahiptir. Ancak Paykwik kartını kullanabilmeniz için Kredi Kartınıza ihtiyaç vardır. Eğer Kredi Kartı kullanmıyorsanız bu sanal kartı da kullanamazsınız. Paykwik, Ceresline Voucher Limited tarafından icat edilen bir karttır. Bu sanal kart yalnızca İngiltere’de üretilmektedir.

Eğer alışveriş yapacağınız sitelerde ABD, Çin, Japonya, Fransa, İtalya gibi diğer ülkelerin para birimlerine otomatik bir şekilde çevrilmektedir. Bu nedenle alışveriş yapacağınız site yabancı ise fazla para yatırmalısınız.

https://www.paykwik.org/




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı