Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 677 0

12 Ülkeden 20’ye Yakın Gazeteyi Türkçe Okuyun: Galgale.com!

Günümüzde neler yaşanıyor, neler olup bitiyor bunları en iyi şekilde takip edebiliyor musunuz? Sadece Türkiye geneli haberlere mi bakıyorsunuz yoksa yabancı haberler dikkatinizi çekiyor mu? Ya da aldığınız veya öğrendiğiniz haberler ne denli doğru? Kulaktan duyduğunuz ya da her okuduğunuz haber doğru olmayabilir. Bu yüzden doğru ve güvenilir olan yerlerden haber almanız sizin için daha iyi olur. Gündemi takip ederken kısıtlı kalmayın. Sadece yurdumuzda olanları öğrenmek yerine dünya haberlerini takip etmek sizin ufkunuzu açacaktır. İşte Galgale.com da tam bu noktada size yardımcı oluyor. Dünya genelinde en güncel haberleri sizler için derleyip Türkçeye çevirerek sizlere sunuyor. Bünyesinde çeviri yaptığı ülkelerin dillerini en iyi şekilde bilen uzmanlarla çalışan Galgale, haberlerin orijinalini bozmadan Türkçeye çeviriyor ve ziyaretçileriyle paylaşıyor. 

12 farklı ülkeden 20’ye yakın gazetenin çevirisinin yapıldığı bu sitede dünya genelinde gündemde olan haberleri Türkçe olarak okuyabilirsiniz.

Hangi Ülkelerden Haberler Var?

Yurt dışı gazetelere ulaşmak ve onları anlamak zor olabilir. Galgale.com sizin işinizi kolaylaştırarak birçok ülkenin en önemli ve en popüler haberlerini Türkçeye çevirerek sizlere en doğru ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyor. Başta Amerika ve İngiltere olmak üzere Japonya, Filistin, Rusya ve Çin gibi daha birçok ülkenin haberlerini sizlere birebir Türkçeye çevirerek ulaştırıyor. Sadece kendi ülkemizin haberleriyle kısıtlı kalmayıp dış basın haberlerini de sizlere en doğru ve hızlı şekilde ulaştırmaktalar.

Galgale.com en doğru ve en hızlı şekilde dünya haberlerini Türkçe olarak sizlere sunuyor; zoru kolay yaparak uzağı yakın ediyor. Takipçilerinden gelen beğenilerin sayesinde de gücüne güç katıyor.

İlginizi Çekebilir:  Facebook Tema ve Arkaplanı Değiştirme



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı