Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sosyal Medya 727 0

Sosyal Medya Snapchat’de Sansür Atağı

Sosyal medyanın popüler uygulaması Snapchat, içeriklerine sansür getiriyor. Snapchat uygulaması içerisinde yer alan uygunsuz içerikler, sansürlenecek. Yoğun olarak genç kesimin kullandığı uygulamanın bu hamlesi, gençler tarafından nasıl bir tepkiyle karşılanacak merak konusu. Snapchat’in sansür hamlesi ile ilgili detaylar haberimizde yer almakta…

snapchat-sansür

Dünya üzerinde sosyal medya kullanımı ciddi derecede artmış durumda. Kullanıcılar neredeyse günlerinin yarısını sosyal medyada geçirmekteler. Sosyal medya, paylaşımları ile kullanıcıların sanal sosyal ortam oluşturmasına olanak sağlamakta. Sosyal medyanın faydalarının yanı sıra elbette zararları da bulunmakta. Kötü niyetli kullanıcıların saldırılarına birçok kullanıcı maruz kalabiliyor. Bu problemin önüne geçmeyi amaçlayan bazı platformlar, çeşitli algoritma ve sistemler ile çözüm yolu arayışındalar. Sosyal medya uygulaması Snapchat de, bunlardan birisi.

Sosyal medya platformu Snapchat, özellikle genç kesim tarafından yoğun olarak kullanılmakta. Son dönemin en popüler uygulamalından Snapchat, yeni bir karar ile işe koyuldu. Bundan böyle artık Snapchat platformunda içeriklere sansür geliyor.

snapchat sansür 2

Snapchat Uygunsuz İçeriklere Sansür Getiriyor

Son dönemin en popüler sosyal medya uygulaması haline gelen Snapchat, kullanıcılarına daha güvenli bir hizmet sunmak için kolları sıvadı. Uygulama içerisinde yapılacak uygunsuz içerikli paylaşımlar, geliştirilecek algoritma ile sansürlenecek.

Gizmodo tarafından yapılan haberde, Snapchat uygulaması aracılığı ile yapılan paylaşımlarda içeriklerin filtrelenmesine yönelik karar alındığı yer alıyor. Özellikle cinsel içerikli paylaşımlar olmak üzere bütün uygunsuz içerik paylaşımları bu şekilde kontrol altına alınmaya çalışılacak.

snapchat sansür 3

Sansür, Kullanıcı Talepleri Üzerine Geliyor

Snapchat’in böyle bir karar alması, kendi bünyesinden gelen bir karar değildi. Kullanıcılar tarafından gelen şikâyetler üzerine, sansürleme kararı alındı. Aynı zamanda bu haberin yanı sıra, yeni ortaya atılan iddialarda var. Bu iddialara göre Snapchat, baştan aşağı arayüz değişimine gidecek.

İlginizi Çekebilir:  Öğrencileriyle Snapchat'ten İletişim Kuran Üniversite



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı