Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 2.561 8

Sadece 10 Dakikada 72 Dolar Kazanabilirsiniz!

Bugün sizlere, benim de yeni kullanmaya başladığım bir para kazanma platformundan bahsedeceğim. Anket doldurarak para kazanabileceğiniz sistemde dolduracağınız her anket için 18 dolar kazanıyorsunuz. Her gün maksimum dört adet anket doldurabiliyorsunuz. Anketler ise çok basit, şıklar arasından seçim yapıyorsunuz. Her gün 10 dakikadan daha kısa bir zaman ayırmanız bile yeterli.

Günde 4 anket doldurursanız, günlük kazancınız 72 dolar olur. Bu da 30 günde 2160 dolar eder. Bugünün kurlarına göre yaklaşık 6 bin 150 Türk Lirası. Ayrıca sistemde yer alan partnerlik sistemi ile, size özel oluşturulan link ile getireceğiniz her üyeden tamı tamına 70 dolar kazanıyorsunuz. Ayrıca getirdiğiniz üyelerin kazançlarından %15 komisyon alıyorsunuz. Yani böylelikle, aylık 6 bin 150 TL olarak hesapladığımız gelirinizi, 10 bin TL’den daha yukarılara bile çıkarabilirsiniz.

Kazandığınız ücret PayPal hesabınıza yatırılıyor. Yani bir PayPal hesabına da sahip olmalısınız. Sitede yer alan bilgilere göre düzenlenen anketler için 2.812.430 dolar, partnerlik sistemi için de 2.946.420 dolar ödeme yapılmış.

Denemekten zarar gelmez. Hemen linke tıklayarak sisteme kaydolun. Ardından menüde yer alan “Anket” seçeneğine tıklayarak hemen anketleri doldurmaya başlayabilirsiniz.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN. (SİTE DOLANDIRICIDIR, ÖNERİLMEZ!)

Sistemle ilgili sorularınızı aşağıdaki yorum formundan gönderebilirsiniz. Sorularınızı, elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Sistemin gerçekten ödeme yapıp yapmayacağı konusunda ise bir bilgim yok. Aşağıdaki gelişmeler kısmını takip edebilirsiniz.

GELİŞMELER

08.04.2016 10.00 – Siteye üye oldum ve ilk anketleri doldurdum.

09.04.2016 15.00 – 2200$ seviyelerine ulaştığım için ödeme talebinde bulundum. Ödemelerin 3 gün içerisinde, Greenwich’e göre mesai saatlerinde yapılacağı belirtiliyor. 

15.04.2016 23:00 – Bekledim, bekledim, bekledim ancak gelen bir ödeme yok. En azından 19 dolar gönderselerdi bari. 🙂 Hala hesabımda 2600 dolar civarı bir bakiye gözüküyor. Sitedeki iletişim formunu doldurdum ve gönderdim. Sitede ‘Haberler’ kısmında her ayın sadece bir günü ödeme yapılan tutarlar paylaşılmış. Acaba ayda bir kere toplu olarak mı ödeme yapıyorlar diye düşünmedim değil. 

07.05.2016 18:30 – Siteye üye girişi yaptığımda 2820 dolar bakiye gözüküyor ancak gelen bir ödeme yok. Daha önce ödeme yapan anket siteleri gördüm hatta ödeme de aldım ancak bu sitenin bu kadar yüksek değerler belirlemesinden anlaşılıyordu zaten ödeme yapmayacağı. “Denemekten zarar gelmez” diyerek üye oldum ve referanslardan kısa sürede 2820 dolar seviyelerine geldim. Ancak ödeme yok. SİTE DOLANDIRICIDIR, ÖNERİLMEZ!

İlginizi Çekebilir:  Alan Adı Seçimi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Sadece 10 Dakikada 72 Dolar Kazanabilirsiniz!” üzerine 8 yorum

  1. benyusuf dedi ki:

    FAKE BU ! OK-HABER – OK-ANKET DİYE BİR SÜRÜ SİTELERİ VAR HEPSİ DOLANDIRICI ! BOŞUNA ÜYE OLMAYIN

  2. Mutlu YILMAZ dedi ki:

    hala ödeme gelmedi mi kardeşim ?

  3. Ali Eren dedi ki:

    Teşekkür ederim.

  4. Mutlu YILMAZ dedi ki:

    site güvenilir mi ? ödeme yapıyor mu ki o kadar anket doldurduktan sonra ödeme alamazsak emeğimize yazık olur.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      2 günden kısa sürede 2500$ civarlarına ulaştım. “3 gün içerisinde, Greenwich’e göre mesai saatlerinde ödemeniz yapılır” diyorlar. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçekten para veren anket siteleri var ama bu kadar yüksek ödemeler yapmıyorlar. Yani ödeme yapmama ihtimali çok yüksek. Gelişmeleri blogumdan paylaşıyor olacağım.

      1. Mutlu YILMAZ dedi ki:

        Sonucu bekliyorum dostum ödeme alırsan yayınla ona göre bizde deneyelim. İyi günler.

  5. erickantona dedi ki:

    Merhaba,
    En fazla ne zaman çekebiliyoruz.

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Sitede belirtilene göre, 1900 dolara ulaştığında PayPal üzerinden alabiliyorsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı