Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sosyal Medya 1.393 0

Facebook Profil Fotoğraflarına Video Eklenebilecek

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook geçtiğimiz günlerde büyük bir sürpriz yaparak kullanıcı profilleri ile ilgili yepyeni özelliğini duyurdu. Kullanıcılar artık artık profil fotoğrafı olarak video kullanabilecek.

Duyurulan yeni özellik sayesinde kullanıcılar, artık profil fotoğrafı olarak 7 saniyelik kısa videolar kullanabilecek. Videolu profil fotoğrafları, profil sayfasına girildiğinde otomatik olarak oynatılmaya başlanacak. Haber akışında ise görseller hareketli olmayacak. Loop yeteneğine sahip videolar Vine‘da olduğu gibi 7 saniyenin sonunda başa dönecek.

Facebook, ortaya çıktığından bu yana profiller birçok yeni özellik kazandı. Ancak yeni gelen bu özellikle Facebook’un ifadesiyle profiller artık ‘canlanıyor’. Henüz test aşamasında olan mobil profil videoları özelliği çok yakın bir süre içerisinde tüm kullanıcıların kullanımına açılacak. Profil videoları özelliğiyle kendinizi ifade etmek çok eğlenceli olacağa benziyor.

facebook profil fotoğrafı

Facebook’un mobil uygulamasında da önemli arayüz değişikleri olacak. Mobil görünümde profil fotoğrafları artık sayfanın ortasında yer alacak. Ayrıca kullanıcılar, Instagram‘da olduğu gibi profil sayfalarında kendileriyle ilgili bilgilerin yer aldığı bölümü istedikleri gibi kişiselleştirebilecekler. Kendileriyle ilgili bilinmesini istedikleri şeyleri üstte tutabilecek ya da istemedikleri şeyleri gizleyebilecekler. Kişisel bilgilerin hemen altında ise kullanıcının profil sayfasında görünmesini istediği kendi seçeceği 5 fotoğraf yer alacak.

Yeni özellikler, şu anda ABD ve İngiltere’de iPhone cihazlarda teste tabi. Yapılan açıklamaya göre bu özellikler kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için aktif olacak.

İlginizi Çekebilir:  Instagram Hesapları Kapatılıyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı