Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 1.157 6

Google’dan Mülteci ve Göçmenler için Yardım Kampanyası

Google, mülteci ve göçmen krizinde insani yardım sağlayan kuruluşlara katkıda bulunmak için bağış kampanyası düzenledi. Ayrıca Google, gelen bağışlar kadar kendisi de bağış yaparak, bağışı ikiye katlıyor. 30 Ağustos’ta hiçbir doodle’a yer vermediği için kızdığımız Google, 10 milyon Euro‘ya kadar bağış toplamak için kolları sıvadı.

Google, günümüze kadar insani yardım vakıflarına 1 milyon Euro civarında para bağışlamış durumda. Google Türkiye’nin açıklamasına göre, şirket sağlanacak katkıyı ikiye katlamak amacıyla ilk 5 milyon Euro’ya kadar sağlanan katkıya aynı tutarda bağışta bulunacak. Yani eğer siz 500 TL bağış yaparsanız, Google da 500 TL bağışta bulunacak ve toplam bağış ikiye katlanarak 1000 TL’ye ulaşacak.

Bağışlar, yardım sağlayan Sınır Tanımayan Doktorlar, Uluslararası Kurtarma Komitesi, Çocukları Kurtarın Vakfı ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği olmak üzere 4 sivil toplum kuruluşuna dağıtılacak.

Bu bağış kampanyasının Google Türkiye resmi blogunda yayınlanan açıklamasında, Google çalışanı Rita Masoud‘un çocukken yaşadığı benzer sıkıntılara da yer verilmiş. “Mültecilere birlikte destek olalım” çağrısı yapan Masoud, Google Türkiye blog sayfasında şu ifadelere yer verdi:

“Afganistan’da, savaşın yerle bir ettiği Kabil şehrinde doğdum. 7 yaşındayken ailemle yanımızda tek bir valizin alabildiği kadar eşyayla daha güvenli ve daha iyi bir gelecek umuduyla Avrupa’ya kaçtık. Birbiri ardına binilen çok sayıda tren ve otobüse açlık, susuzluk, soğuk ve korkunun eşlik ettiği karanlık bir yolculuktu. Neyse ki sonrasında güvenli bir ortamda büyüyüp hayatta yolumu çizme imkanı bulduğum Hollanda’ya iltica ettik. bugünse Kaliforniya’da Google’da çalışıyorum ancak, giderek büyüyen sığınmacı ve göçmen krizinin geldiği noktada, tıpkı benim ailem gibi çok sayıda insan, çaresiz ve yardıma muhtaç durumda. Geçtiğimiz hafta Google, dünya çapında sığınmacı ve göçmenlerin sıkıntılarını gidermeye yönelik insani yardım için ön saflarda çalışan kuruluşlara 1 milyon Euro bağışta bulunduğunu açıkladı. Bugün sizi de bize katılmaya davet ediyoruz. Katkınızın etkisini iki katına çıkarmak için Google, dünya genelinde toplanan ilk 5 milyon avroya kadar sizden gelen her bağışa karşılık aynı miktarda bağışta bulunacak ve birlikte yardım çalışmalarını destekleyerek 10 milyon avroya erişene kadar bağış toplayacağız.”

İlginizi Çekebilir:  YouTube Kanalı Nasıl Geliştirilir?

Eğer siz de bağışta bulunmak veya kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Google’dan Mülteci ve Göçmenler için Yardım Kampanyası” üzerine 6 yorum

  1. Onur dedi ki:

    Bunu gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum :/ Eğer ki doğruysa helal olsun google’a 😉

  2. Adem Aktepe dedi ki:

    Helal Olsun Google’Ye bir sefer daha Kendini Belli Etti 🙂

  3. Eren Can Tiryaki dedi ki:

    Google gerçekten çok iyi bir kampanya düzenlemiş. Helal olsun

  4. okan kirat dedi ki:

    Yandex fenerbahçeye para toplasın.

  5. Hüseyin Furkan dedi ki:

    çok güzel bir hareket sergilemiş googleye helal olsun diyelim

  6. Eren Gemici dedi ki:

    helal olsun Google !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı