Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Nasıl Yapılır 950 0

Facebook Video İndirme (Resimli Anlatım)

Facebook‘ta paylaşılan resimlerden bazıları hoşumuza gidiyor ve bilgisayarımıza kaydediyoruz. Peki aynı şekilde programsız bir videoyu bilgisayarınıza indirmek ister miydiniz? 
Hiçbir program indirmeden, Facebook harici hiçbir site kullanmadan sadece birkaç saniyede en kolay şekli ile Facebook video indirmeyi anlatıyorum.
Öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, indirmek istediğiniz videonun doğrudan Facebook’a yüklenmiş olmasıdır. Facebook üzerinden paylaşılmış bir YouTube ve ya başka bir video sitesinin videosunu bu yöntemle indiremezsiniz.
Facebook video indirme işlemi için, öncelikle indirmek istediğimiz videonun orijinal sayfasına gitmemiz gerekiyor. Bunu da ya görselde işaretli olan “video” kısmına tıklayarak yapıyoruz, ya da pop-up şeklinde açılan video penceresinden “paylaşım” tarihine tıklayarak, videonun kendi Facebook sayfasını açıyoruz. (Bazı videolarda sadece “video” kısmına tıklamanız yeterli olacaktır.) 
Burada yapmamız gereken adres çubuğunda bulunan “www” kısmını “m” olarak değiştirmek. Böylece videoyu Facebook’un mobil versiyonunda görüntüleyeceğiz. 
Facebook video indirme işlemini tamamlayabilmek için ilk önce videoyu başlatın. Videonun üstünde farenin sağ tuşu ile tıklayın ve Video olarak kaydet seçeneğini seçin. 
Böylelikle, Facebook‘ta yer alan istediğiniz videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 
Eğer Facebook‘a mobilden giriyorsanız videoya basılı tutarak kaydedebilirsiniz. 
İlginizi Çekebilir:  Ölünce Sosyal Medya Hesaplarımız Ne Olacak?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı