Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 235 0

Samsung Şimdiye Kadarki En ince Akıllı Telefonlarını Tanıttı

Samsung şimdiye kadarki en ince akıllı telefonları Galaxy A3 ve Galaxy A5’i tanıttı. 


Kasım ayında Çin’de satışa çıkarılacak olan Galaxy A3 ve Galaxy A5 beklenenden önce tanıtıldı. Bu cihazlar Samsung‘un şimdiye kadarki en ince akıllı telefonları. 6,9 mm incelik (artık kalınlık değil, incelik) ile Galaxy A3 ve 6,7 mm incelikle Galaxy A5, metal gövde ve çeşitli renk seçenekleriyle geliyor. Bu renk seçenekleri beyaz, siyah, gümüş, pembe, mavi ve altın şeklinde.
Telefonların teknik özelliklerine gelirsek şuan piyasada olan bazı akıllı telefonlardan biraz geride kalıyorlar. İki cihaz da 1.2 GHz quad-core işlemciye sahip. A3 modeli 1 GB ve A5 modeli 2GB RAM‘a sahip. İki akıllı cihazın da 16 GB dahili hafızaları var ve bu hafıza 64 GB‘a kadar microSD kart ile arttırılabiliyor.

Galaxy A3 4,5 inç Super AMOLED ekrana ve 540×960 ekran çözünürlüğe sahip. Galaxy A5‘in ekranı 5 inç Super AMOLED olacak ve 720p HD çözünürlük sunuyor.

Galaxy A3 8 megapiksel kamera sunarken, A5 modelinde 13 megapiksel bir kameraya yer verilmiş. Her iki cihazın da arka kamerası otomatik odaklanma ve LED flaş özelliğine sahip. İki telefonda da 5 MP ön kamera bulunuyor. Bu ön kamera, selfie için özel olarak ayarlanmış bir kamera.

Batarya güçlerinden bahsedecek olursak A3 modeli 1900 mAhA5 modeli ise 2300 mAh bataryaya sahip. İki cihaz da Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle satışa sunulacak. Cihazların ilerleyen zamanlarda Android 5.0 Lollipop güncellemesi almaları bekleniyor.

İlginizi Çekebilir:  LG G4 için 8.500 mAh Batarya Üretildi!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı