Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Android ve APK 1.088 0

Telefonunuz İle 3D Video Çekebileceksiniz

Video ve fotoğraf alanında insanlar artık daha profesyonel işler yapmak istiyor. Tayvanlı bir firma kullanıcıların bu yöndeki beklentilerine de yanıt verdi. Tayvan’da düzenlenen Computex etkinliği ile yeni bir ürün tanıtıldı: Eye-Plug. Android cihazlar ile birlikte kullanılan ürün ile artık 3D videolar akıllı telefonlar ile kolayca çekilebilecek. Konunun detayları haberimizde yer almakta…

eye-plug

Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte fotoğraf dünyasında da değişiklik yaşandı. Artık fotoğraf makinelerinin yerini, akıllı telefonlar aldı ve fotoğraf dünyasının yeni ürünleri akıllı telefonlar oldu. Akıllı telefonlar ile birlikte ek olarak kullanılan aparatlar sayesinde daha profesyonel fotoğraf ve videolar çekilebiliyor. Bunların yanında artık akıllı telefonlar ne kadar çözünürlüğe sahip olursa olsun, hangi sensörlerle donatılmış olursa olsun, 3. Parti uygulama ve aparatlar ile kullanıcılar, profesyonel seviyede fotoğraf ve videolara imza atabilmekte.

eye-plug-kamera

Tayvan’da düzenlenen Compotex etkinliğinde yeni bir ürün tanıtıldı. Söz konusu ürün, fotoğrafçılık alanında önemli ölçüde beğeni topladı. Tanıtılan ürün Eye-Plug, akıllı telefonlar ile 3D video çekme imkânı sunuyor. Standart olarak kullanılan USB belleklere benzeyen görünümü ile dikkatleri üzerine topluyor. Fakat bu aparatın bazı şartları da var elbette. Daha kaliteli videolara imza atmak için bu şartlara uymakta fayda var.

Aparat Android İşletim Sistemini İstiyor

android eye-plug

Akıllı telefonlarda 3D videolar çekmeyi sağlayacak aparat, çalışabilmesi için öncelikle Android işletim sistemi akıllı telefonları şart koşuyor. IOS, Windows, Symbian gibi işletim sistemlerinde kesinlikle çalışmayan aparat, aynı zamanda USB-C portunu da diğer şartı olarak belirtiyor. USB-C portu akıllı telefonunuzda yok ise eğer, yine de 3D video çekebiliyorsunuz. Fakat USB-C portu bulunmayan cihazlarda çekilen 3D videolarda titreme olayı ile karşılaşılmakta.

Şirketten yapılan açıklamada, aparatın fiyatının 35 dolar olarak belirlendiğini de duyurdu. Aparatın içerisinde yer alan sensör, teknoloji devi Google’ın Cardboard’larından daha yüksek çözünürlük sunuyor. Aynı zamanda ikinci bir kamera ile 3D video çekim sırasında blurlama ve rötuş da yapılabiliyor.

İlginizi Çekebilir:  En iyi tost makineleri ile yemeklerinize lezzet katın




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı