Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Facebook 500 Bin Dolar Zarar Etti
Sosyal Medya 222 0

Facebook 500 Bin Dolar Zarar Etti

Toplam kullanıcı sayısı 1 milyarı aşan Facebook’ta çok kısa süreli bir kesinti bile, onu sıkça ziyaret eden milyonlarca kullanıcısının canını sıkabiliyor. Geçtiğimiz günlerde Facebook’u açtığımızda ekrana gelen “Bir şeyler ters gitti” mesajının nedeni ise firma tarafından henüz açıklanmadı. Ancak Facebook’a ulaşan CNN, Facebook‘un bu kesintiyi itiraf ettiğini iletiyor.
Facebook yetkilisi Iain Waterman’ın CNN’e yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu sabah kullanıcıların Facebook’ta paylaşımda bulunmasını engelleyen kısa süreli bir sorun yaşadık. Sorunu hızla çözdük ve şu an yüzde 100 çalışır haldeyiz. Bu durumun yol açmış olabileceği sıkıntıdan dolayı özür dileriz.” 
Bu son kesintinin, 2010 yılında yaşadığı 2.5 saatlik kesintiden sonraki en büyük kesinti olduğu söyleniyor. Forbes’in bir raporu, yarım saat süren sorunun Facebook’a yaklaşık 500 bin dolara mal olduğunu söylüyor. Bununla birlikte kayıp, Facebook’u etkileyecek büyüklükte değil. İlk çeyrek gelirleri 2.5 milyar dolara ulaşan firma, saatte yaklaşık 1.16 milyar dolar kazanıyor. Sadece 1 sene içindeki satın almalar için yaklaşık 20 milyar dolar harcayan bir firma için 500 bin dolar, Forbes’e göre çok da önemli olmayabilir. 
Kaynak:Hürriyet
İlginizi Çekebilir:  Facebook Messenger SMS Gönderecek



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı