Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 187 0

iOS’e Alternatif Klavye

Standart klavye dışında 3.parti yazılımların klavye arayüzünün kullanılmasına izin vermeyen iOS, bu sert tutumundan vazgeçiyor.

Kapalı bir işletim sistemi olduğu için kullanıcılara kişiselleştirme alanında çok az seçenek sunan mobil işletim sistemi iOS, bu sert tutumu yüzünden birçok kullanıcıdan olumsuz tepki alıyordu. Kişiselleştirmeye önem veren kullanıcılar ise iOS’te Jailbreak işlemini yapmak zorunda kalıyordu.
Standart klavye dışında 3.parti yazılımların klavyelerinin de kullanılmasına izin vermeyen iOS, bu sert tutumundan vazgeçecek gibi görünüyor. Syntellia firması, iPhone ve iPad için geliştirmiş olduğu “Fleksy – Happy Typing” uygulaması ile kullanıcılara alternatif bir klavye seçeneği sunuyor.
Şimdilik Launch Center Pro, Wordbox, Blindsquar ve GV Connect uygulamalarında aktif olarak kullanılabilen bu alternatif klavye, yakın bir zaman içerisinde diğer 3.parti uygulamalarda da kullanılabilecek. Ancak bunun için uygulama geliştiricilerinin “Fleksy” uygulamasının API’sini kendi uygulamalarına entegre etmesi gerekiyor.
iOS 7’de çalışan Fleksy uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir:  iPen mi Geliyor?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı