Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 241 0

Esnek Ekranlı Telefon LG G Flex’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı


LG geçtiğimiz haftalarda kavisli ekrana sahip akıllı telefonu LG G Flex’i tanıtmıştı. Samsung firması da bu alanda ilk olarak kavisli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Round’u tanıttı ancak. LG bu konuda daha başarılı olmuş görünüyor.

LG G Flex, Galaxy Round’a göre daha iyi özelliklere sahip olmanın yanı sıra adında da olduğu gibi gerçekten esneyebiliyor ve ayrıca kendi çiziklerini kendisi tamir edebiliyor.

LG firması esnek akıllı telefonu G Flex’i önümüzdeki hafta Güney Kore’de satışa sunacak. Ayrıca cihazın Avrupa satışı için lansman tarihi ise Aralık ayı olarak belirtildi. İlk olarak 12 Kasım’da raflarda yerini alacak olan cihazın ilk çıkış fiyatı olarak 999,900 Kore Wonu yani 1950 Türk Lirası civarı olarak belirtilmiş. Tabi bu Güney Kore fiyatı, Avrupa fiyatı ile ilgili henüz bir bilgi yok.
LG G Flex’in özelliklerini kısaca hatırlayacak olursak, 720p çözünürlükte 6 inç esnek ekran, Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, 13 megapiksel kamera, 3500mAh pil ve Android işletim sitemi.
İlginizi Çekebilir:  PC'yi Gözden Düşürdü!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı