Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 272 0

iPhone 5S Özellikleri

iPhone 5S geçtiğimiz günlerde yapılan konferansta tanıtıldı. Özellikleri arasında parmak izi ve kamera teknolojisi çok merak ediliyor.

Apple, iPhone 5S modelinde işlemci ve kamerada büyük bir gelişme yaparak kullanıcılara farklı bir pencereden bakış açısı sunmayı planlamış. iPhone 5S’ de 64 Bit çipe sahip olan A7 işlemci ile donatılmış olarak sunuldu. iPhone 5S ‘de iki flaşlı kamera bulunmakta ve bu flaşlar otomatik olarak ortam ışığına göre kendisi ayarlayarak en net ve aydınlık fotoğraflar çekecek. Arka kamerasında 8 megapiksellik bir kamera bulunmakta. FULL HD olarak video çekimi yapabilmektedir.


iPhone 5S’de en çok dikkat çeken değişiklerden biri de yeni home tuşu oldu. Artık home tuşunda bir kare yok ve daha düz yapıda. 

Touch ID özelliği ile kilidi parmak iziyle kolayca açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken home tuşuna dokunmak.



Bugüne kadar iPhone modellerinde çok fazla renk kullanmayan Apple bu sefer gümüşuzay grisi ve altın renk seçeneklerini sundu.

iPhone 5S’in diğer dikkat çeken özelliği ise bataryası oldu. iPhone 5S 1440 mAh bataryası ile; 3G görüşmede 10, 3G tarayıcıda 8, LTE tarayıcıda 10, Wi-Fi tarayıcıda 10, video izlemede 10 ve müzik dinlemede ise 40 saat konuşma sağlayarak akıllı telefonlarda şarj konusunda farklılık yaratacak.

iPhone 5S’in satış fiyatı ise ABD’de 16 GB’lık modeli 649 dolar, 32 GB’lık modeli 749 dolar ve 64 GB’lık modeli 849 dolar olarak satılacak.
İlginizi Çekebilir:  Bu Telefonun Fiyatı 14 Bin TL!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı